search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:26
MENU CLOSE

Αυτοκίνητα – αντίκες: Κάποτε κυριαρχούσαν στους δρόμους, τώρα περιμένουν αγοραστή (Video)

07.12.2022 18:07
autokinito_new

Μία απίστευτη συλλογή από δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα, που όμως έχουν εγκαταλειφθεί και σκουριάζουν, αποκαλύπτει βίντεο που ανέβηκε στο YouTube.

Στο κανάλι Daily Dad, ανέβηκαν οι εικόνες από τις παρατημένες δόξες του παρελθόντος, που διατηρούν όμως κάτι από την παλιά αίγλη τους και σήμερα είναι για πούλημα όλες μαζί.

«Γεια σας, εντόπισα μία τεράστια συλλογή από αυτοκίνητα αντίκες. Και η γυναίκα που τις έχει τις πουλάει για ένα εκατομμύριο», λέει ο δημοσιογράφος που ξεναγεί τους επισκέπτες του καναλιού στην περιοχή όπου είναι συγκεντρωμένα τα οχήματα.

Μεταξύ αυτών υπάρχουν παλιά οικογενειακά αυτοκίνητα, ημιφορτηγά, αλλά και λιμουζίνες που κάποτε έκαναν πολλούς να … τρίβουν τα μάτια τους όταν κυκλοφορούσαν στους δρόμους. Κάποια από αυτά τα οχήματα έχουν μηχανές, άλλα όχι. Αλλά σχεδόν όλα χρειάζονται πολύ δουλειά για να βγουν και πάλι στο δρόμο.

Τα κλασικά αυτοκίνητα που έχουν παραδοθεί στη φθορά του χρόνου θα πάρουν τεράστια αξία όταν αναπαλαιωθούν και κυκλοφορήσουν και πάλι. Όμως το ένα εκατομμύριο που ζητά η σημερινή ιδιοκτήτριά τους ακούγεται μεγάλο ποσό.

Ένας επισκέπτης του YouTube σχολίασε μάλιστα ότι η πραγματική αξία αυτών των αυτοκινήτων «είναι τρεις φορές μεγαλύτερη, τουλάχιστον ως προς τα ανταλλακτικά».

Διαβάστε επίσης:

Ιρλανδία: Σοκάρει η ιστορία 5χρονης που πέθανε από στρεπτόκοκκο – «Μαμά νιώθω ότι πεθαίνω»

Ζελένσκι: «Πρόσωπο της χρονιάς» για το περιοδικό Time

Σοκ από τον πρωτοφανή ανεμοστρόβιλο που έπληξε το Κατάρ (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20