search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:42
MENU CLOSE

Εκλογές: «Λίγοι μήνες» μας χωρίζουν από τις κάλπες

08.12.2022 16:20
mitsotakis-vouli-212121-new

«Λίγοι μήνες» μας χωρίζουν από τις εκλογές ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ολομέλεια της Βουλής μιλώντας για το νομοσχέδιο για την ασφάλεια των επικοινωνιών και την ΕΥΠ, απαντώντας ουσιαστικά στα σενάρια για εκλογές μέσα στον χειμώνα.

«Είμαστε σε προεκλογικό χρόνο. Λίγοι μήνες μας χωρίζουν από τις κάλπες. Δεν χρειάζεται να επιβαρύνουμε το κλίμα με άλλη τοξικότητα. Ξέρω ότι δεν απευθύνομαι σε ευήκοα ώτα . Όμως θα συνεχίσω να αναζητώ τον διάλογο για τα κρίσιμα ζητήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Θα το ξαναπώ για μια ακόμα φορά κ. Τσίπρα. Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους και θα τις κερδίσουμε. Δεν ξέρω αν όλες αυτές οι θεωρίες συνομωσίας θα σας διασώσουν την επόμενη ημέρα», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως «στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα και όποιος έχει ασελγήσει στις αξίες και το σώμα της πολύ σύντομα θα λογοδοτήσει».

«Κάνετε λάθος αν νομίζετε ότι η ελληνική κοινωνία θα ανεχθεί την εκτροπή. Διαβάζετε αυτά που θέλετε από τις μετρήσεις ή αυτά που σας σερβίρουν. Δεν έχετε καταλάβει τη βαθιά δημοκρατική συνείδηση που δε μας χαρίστηκε, αλλά κατακτήθηκε με αίμα», υποστήριξε.

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας: Επιχειρείται να μπει ταφόπλακα στην υπόθεση των υποκλοπών και να βγουν λάδι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση (Video)

Κατρίνης για υποκλοπές: Οι κυβερνήσεις παραιτούνται όταν υπάρχουν σκάνδαλα με ευθύνη του πρωθυπουργού

Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Επί των ημερών σας είχαν γίνει παρακολουθήσεις σε δημοσιογράφους και πολιτικούς;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:39