ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 02:50
MENU CLOSE

Φωτεινή Πιπιλή: Σε έξαλλη κατάσταση κατευθύνθηκε στα έδρανα της αντιπολίτευσης - Τη συγκράτησε ο Οικονόμου (Photos/Video)

08.12.2022 15:51

Το πολιτικό θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο στη Βουλή με τη σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών για τις υποκλοπές.

Εκτός από την παρέμβαση του Κωνσταντίνου Τασούλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναγκάστηκε να σηκωθεί και να πλησιάσει τη βουλευτή της πλειοψηφίας για να την απομακρύνει από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατά την έναρξη της δευτερολογίας του, ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλεσε την Φ. Πιπιλή συμπαθέστατη, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι όσο έντονος κι αν είναι ο πολιτικός διάλογος, δεν πρέπει να επαναληφθεί το σκηνικό «να ζητά βουλευτής τα ρέστα από τα έδρανα των αντιπάλων».

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας: Επιχειρείται να μπει ταφόπλακα στην υπόθεση των υποκλοπών και να βγουν λάδι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση (Video)

Κατρίνης για υποκλοπές: Οι κυβερνήσεις παραιτούνται όταν υπάρχουν σκάνδαλα με ευθύνη του πρωθυπουργού

Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Επί των ημερών σας είχαν γίνει παρακολουθήσεις σε δημοσιογράφους και πολιτικούς;

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 00:55
Exit mobile version