search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:54
MENU CLOSE

Ερντογάν: Νέο προκλητικό κρεσέντο – «Δεν θα αποδεχτούμε όσους στηρίζουν την Ελλάδα σε προβοκάτσιες»

09.12.2022 17:10
erdogan_new

Σε νέα προκλητική επίθεση κατά πάντων προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνοντας λόγο για «προβοκάτσιες της Ελλάδας» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο ενώ τα έβαλε και με αυτούς που στηρίζουν τη χώρα μας.

«Δεν θα αποδεχθούμε όσους στηρίζουν την Ελλάδα δίχως κανένα όριο για να κάνει τις προβοκατόρικες ενέργειες της, που μας παρενοχλούν, σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο», είπε.

«Το είπα πριν από λίγο, είμαστε μαζί στο ΝΑΤΟ – ωραία ναι, όμως ενώ είμαστε μαζί στο ΝΑΤΟ και εξοπλίζεις τα νησιά της Ελλάδας με όπλα και αεροσκάφη. Εμείς ακόμη μέχρι και τώρα δεν καταφέραμε να επιλύσουμε το θέμα των F-16!. Δεν μπορέσαμε να το λύσουμε αφού έχουμε δώσει και χρήματα», είπε βάλλοντας ευθέως κατά των ΗΠΑ.

Επίθεση και κατά της Ευρώπης

«Είναι δύσκολο να ονειρευτούμε ένα κοινό μέλλον με την Ευρώπη που κρυφά και φανερά στηρίζει τις τρομοκρατικές οργανώσεις που αντιμετωπίζει η Τουρκία, που προστατεύει και φιλοξενεί τους τρομοκράτες και σε κάθε θέμα που αφορά τη χώρα μας βρίσκεται απέναντι μας», πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Και συνέχισε: «Να το πω ξεκάθαρα πως δεν θα ξεχάσουμε ότι αφεθήκαμε μόνοι στον αγώνα μας κατά της τρομοκρατίας, που αφορά στην ενότητα της χώρας μας. Χιλιάδες νταλίκες γεμάτα όπλα, οπλικά συστήματα εστάλησαν στα νότια σύνορα μας προς τις τρομοκρατικές οργανώσεις και η χώρα που τα έστειλε είναι αυτή που είμαστε μαζί στο ΝΑΤΟ.

Ναι, αλλά αφού είμαστε στο ΝΑΤΟ πώς στέλνεις στους τρομοκράτες τόσα όπλα, οπλικά συστήματα και οχήματα;»

«Στον αγώνα που δίνουμε εναντίον της τρομοκρατίας και των τρομοκρατών, κανένας να μην ζητήσει τον λογαριασμό», υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης:

Πούτιν: Είμαστε έτοιμοι για συμφωνίες – Όποιος επιτεθεί με πυρηνικά θα εξαφανιστεί από προσώπου γης

Κορωνοϊός-Γρίπη-RSV: Συναγερμός λόγω της «τριδημίας» – Αγώνας δρόμου για να τεθεί υπό έλεγχο (videos)

Πολίτες του Ράιχ: Ο «Γκόρντον Ράμσεϊ της Γερμανίας» μεταξύ των συλληφθέντων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58