search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:38
MENU CLOSE

Κοντοβά – Καλημέρης: Χώρισαν μετά από 5,5 χρόνια σχέσης (Video)

09.12.2022 13:28
kalimeris-kontova-new

Χωριστούς δρόμους, μετά από 5,5 χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να ακολουθήσουν η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνυ Καλημέρης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», το ζευγάρι δεν είναι, πια, μαζί με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν χωρισμό σε ήπιους τόνους και έπειτα από πολλή σκέψη και συζήτηση. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν την κόρη τους Ada, που θα τους ενώνει για πάντα.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω όμως πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα είχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ, ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε. Εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα ό,τι κάνει η Χριστίνα, θα είναι κόρη μου το κορίτσι», είπε αναφορικά για τη μικρή Ada και το γεγονός ότι η σχεδιάστρια του είχε γνωστοποιήσει εξ’ αρχής ότι θέλει να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι. Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της» είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Τζώνυ Καλημέρης αναφερόμενος στην πρώην σύντροφό του και την υιοθεσία της μικρής Ada.

Διαβάστε επίσης:

Μπιμπίλας για πρεμιέρα Κιμούλη: «Δεν ξέρουμε αν το θέατρο ήταν γεμάτο από εισιτήρια ή από προσκλήσεις» (Video)

Οδηγός επιβίωσης: Τι να κάνεις αν χωρίσεις μέσα στις γιορτές (Video)

Τζένιφερ Λόρενς: Όταν της ζήτησαν να χάσει κιλά για να πάρει έναν ρόλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48