search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:23
MENU CLOSE

MasterChef: Με αλλαγές και ανατροπές ο έβδομος κύκλος

12.12.2022 10:37
Masterchef 2

Σε περίπου ένα μήνα  «MasterChef», εξ όσων έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα από κύκλους περι το Star και την παραγωγή θα κάνει πρεμιέρα για έβδομη σεζόν. Η έναρξη θα γίνει κάπου στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου- πιθανόν στις 14 ή 16-, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό.

Οι υποψήφιοι που θα περάσουν στο σπίτι έχουν εντοπιστεί καθώς άνθρωποι που κυκλοφορούν στις εγκαταστάσεις σταθμού και  πλατώ,  όπου γίνονται τα γυρίσματα, υποστηρίζουν ότι οι επίδοξοι μάγειρες που θα λαμβάνουν θέσεις μπροστά από τις κουζίνες συνθέτουν «ένα από τα καλύτερα καστ που έχουν περάσει από το παιχνίδι».

Το ριάλιτι μαγειρικής στην έβδομη σεζόν του και έπειτα από το «πατατράκ» του περσινού, υποστηρίζεται ότι διαφοροποιείται από τα προηγούμενα. «Έχουν γίνει σοβαρές αλλαγές στο φετινό MasterChef, υποστηρίζει δορυφόρος των στουντιακών εγκαταστάσεων όπου παρατηρείται κινητικότητα το τελευταία διάστημα.

Το «MasterChef» γίνεται φέτος πιο γρήγορο και δίνει έμφαση στο δημιουργικό κομμάτι, μαθαίνει το topontiki.gr.

Η διαδικασία επιλογής (οντισιόν/ακροάσεων) και εκείνη του λεγόμενου «Βoot camp» είναι πιο γρήγορες. Τα δύο αυτά στάδια θα ολοκληρωθούν σε «τέσσερα, το πολύ πέντε, επεισόδια οι οντισιόν και σε ένα επεισόδιο  η διαδικασία του Boot camp».Πιο σύντομη επίσης είναι η διαδικασία για το ποιος θα περάσει στο «σπίτι» όπου θα μένουν οι παίκτες. 

Στο νέο κύκλο του μαγειρικού ριάλιτι θα υπάρχουν  δύο ποδιές,  μία  λευκή και μία μαύρη. Η λευκή ποδιά αποτελεί  εισιτήριο για να μπει κάποιος παίκτης απευθείας  στο σπίτι του «MastrerChef» και το παιχνίδι.  Οι μαύρες ποδιές που δεν θα είναι και πολλές σημαίνουν την δεύτερη ευκαιρία που θα δίνουν οι κριτές.

«Υπάρχει και μια πολύ σοβαρή ανατροπή στην εξέλιξη του παιχνιδιού που θα γίνει γνωστή έπειτα από τις πρώτες δύο δοκιμασίες», εξηγεί πηγή περι την παραγωγή του τηλεοπτικού προϊόντος, χωρις όμως να είναι σε θέση να πει περισσότερα. Οι αλλαγές θα ανακοινωθούν στο «πρώτο κουτί», δηλαδή σε το πολύ δύο εβδομάδες από την έναρξη του προγράμματος.

Το διήμερο που πέρασε πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του τρέιλερ με πρωταγωνιστές τους -ποιους άλλους;- τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Πρωταγωνιστικό στοιχείο στο φιλμάκι που θα βγει συντόμως στον αέρα είναι η πατρότητα την οποία βιώνουν πλέον και οι τρείς διακεκριμένοι μάγειρες.

Διαβάστε επίσης:

Γη της Ελιάς: Παθιασμένα φιλιά στο αυτοκίνητο για Ιουλία και Στάθη

Νίκος Κοκλώνης: «Θα κάνουμε μαζί Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, ζωντανά»

Μαρία Κορινθίου: Η αινιγματική απάντηση για το μέλλον της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:21