search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:30
MENU CLOSE

Και τον Χατζηδάκη πήραν τα «σκάγια του ΣΥΡΙΖΑ»: Αναξιοπρεπής, εκβιαζόμενος και συμμέτοχος στο «πάρτι»

13.12.2022 13:54
mitsotakis-chatzidakis-new

Μπορεί ο υπουργός Ενέργειας να είναι πλέον αποδεδειγμένα θύμα παρακολούθησης από την ΕΥΠ, ωστόσο από τις δηλώσεις του προκύπτει ένα άγχος να απαλλάξει τον πρωθυπουργό από οποιαδήποτε ευθύνη.

Πέραν των «αθωωτικών» δηλώσεων  ο Κωστής Χατζηδάκης, αποδέχτηκε και τις κοινές εμφανίσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και την Κυριακή (εκτάκτως) σε κομματική εκδήλωση στο Χαϊδάρι και την Δευτέρα σε εκδήλωση για την στεγαστική πολιτική.

Από την Κουμουνδούρου ασκούν ασφυκτική πολιτική πίεση σε όλη την γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα, υπογραμμίζοντας καταρχάς ότι παρά τα όσα συμβαίνουν «δεν κουνιέται φύλλο» άρα αποδέχονται την «θεσμική κατρακύλα» και είναι «156 συνένοχοι» όπως είπε χθες ο Αλέξης Τσίπρας. Τώρα αν η πίεση θα αποδώσει μέχρι του σημείου να παρακινήσει κάποιους σε έμπρακτες διαφοροποιήσεις, πιθανόν στην Κουμουνδούρου να το ελπίζουν κατά βάθος, αλλά δεν επενδύουν κιόλας σ’ αυτό.

Χθες, τις κοινές εμφανίσεις Μητσοτάκη – Χατζηδάκη σχολίασε ειρωνικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος. Στην ανάρτησή του στο facebook στόχος του ειρωνικού σχολιασμού ήταν ο πρωθυπουργός:

«Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο κ. Μητσοτάκης αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει κοινή εμφάνιση με τον κ. Χατζηδάκη. Αν σκοπεύει να το κάνει αυτό με κάθε υπουργό και κυβερνητικό στέλεχος που παρακολουθούσε, θα έχει ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα, τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη. Του ευχόμαστε καλό κουράγιο».

Ο ίδιος, μιλώντας αργότερα στο κεντρικό δελτίο του Kontra Channel «άνοιξε πυρ» και κατά του ίδιου του Χατζηδάκη:

«Ο κ. Χατζηδάκης αν του έχει μείνει μισή στάλα αξιοπρέπειας, πρέπει να πάει στη δικαιοσύνη, να κάνει μηνύσεις και να ζητήσει να μάθει ακριβώς τι έχει συμβεί. Μάλλον δεν θα το κάνει για δύο λόγουςΠρώτα απ’ όλα είναι εκβιαζόμενος από τη στενή ομάδα Μητσοτάκη, υπήρξε παρακολουθούμενος για πάνω από ένα χρόνο. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι συμμετέχει στο πάρτι λεηλασίας της κοινωνίας που κάνει το καθεστώς Μητσοτάκη και θέλει να συνεχίσει να κάθεται στην υπουργική καρέκλα».

Διαβάστε επίσης:

Εύα Καϊλή: Και επίσημα τέλος από την αντιπροεδρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου λόγω QatarGate

Μητσοτάκης από ΟΑΚΑ: Αναστρέψαμε την καθοδική πορεία των ολυμπιακών εγκαταστάσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Διόρθωσε την ψήφο του για το επίδομα στους ένστολους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:30