search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 17:14
MENU CLOSE

Μουντιαλική τηλεθέαση αλα Μέσι και Μόντριτς

14.12.2022 17:54
mundial-ant1_2

Ο πρώτος ημιτελικός του Μουντιάλ Αργεντινής- Κροατίας είχε το δικό του κοινό, «τσίμπησε» ίσως και λίγους από τις σειρές «Η γη της ελιάς» και «Σασμός» και με ποσοστό 16,5% ήταν το πιο «δυνατό» πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας, με βάση τα δεδομένα της Nielsen.

Οι «μαγνήτες» τηλεθέασης των Mega και Alpha που από πέρσι έχουν διαμορφώσει «συνήθεια» δεν ανησύχησαν. Εκείνοι που ήθελαν να δουν τις εξελίξεις σε «Γη της ελίας», «Μαύρο ρόδο» και «Σασμό» στην συντριπτική πλειονότητα τους αδιαφόρησαν για το τί μετέδιδε «απέναντι» ο ΑΝΤ1 και ο ευρύτερος ανταγωνισμός.

Σταθερά υψηλή συγκέντρωση τηλεθεατών καταγράφεται και στο καθημερινό απογευματινοβραδινό σίριαλ «Ο παράδεισος των κυριών», εξ’ου και βρέθηκε στην έκτη θέση- υποχώρησε κατά δύο βαθμίδες σε σχέση με τη Δευτέρα- με απώλεια περι το 10% από την δυναμική του και παρά τον ανταγωνισμό που είχε, με κύριο εκφραστή του το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και έως ένα χρονικό σημείο από το ίδιας τυπολογίας πρόγραμμα του Star, το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης».
Στην δεκάδα επίσης το «Deal» αλλά και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, που οι περισσότεροι εκείνη την ώρα επέλεξαν για την ενημέρωση τους.

Διαβάστε επίσης:

Σπίτι με το MEGA: Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Μιχάλη Ρακιντζή

Μουντιάλ: Ενός ματς έξι ποσοστιαίες μονάδες τηλεθέασης «ακολούθησαν» στον ΑΝΤ1

«Action τώρα»: Οι προθέσεις δεν αρκούν στον σκληρό ανταγωνισμό της πρωινής ενημέρωσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 17:13