search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:01
MENU CLOSE

Κόρινθος: Απόπειρα ομαδικού βιασμού μαθήτριας από πέντε συμμαθητές της

15.12.2022 16:05
viasmos-new

Πέντε μαθητές, ηλικίας από 13 έως 16 ετών, συνελήφθησαν από την αστυνομία, καθώς επιτέθηκαν και αποπειράθηκαν να βιάσουν συμμαθήτριά τους της Α’ Γυμνασίου.

Σύμφωνα με το protothema.gr, για το περιστατικό συνελήφθησαν και οι γονείς των ανήλικων παιδιών και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα για παραμέληση εποπτείας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το απόγευμα της Τετάρτης (14/12) μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου μια 45χρονη μητέρα και κατήγγειλε ότι πέντε συμμαθητές της κόρης της αποπειράθηκαν να τη βιάσουν μέσα στο προαύλιο του σχολείου.

Όπως είπε η 45χρονη, στις 11 το πρωί της Τετάρτης (14/12) και ενώ η κόρη της ήταν στο προαύλιο του Γυμνασίου, πέντε ανήλικοι συμμαθητές της, ενεργώντας από κοινού, την ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και στη συνέχεια, τη θώπευσαν στο στήθος και τα γεννητικά όργανα.

Το παιδί, προβάλλοντας αντίσταση κατάφερε να τους ξεφύγει και τρέχοντας να απομακρυνθεί από το σημείο. Η Ασφάλεια, μετά από προανάκριση, κατάφερε να ταυτοποιήσει και να συλλάβει τους πέντε μαθητές και τους γονείς τους, την ώρα που βρίσκονταν στα σπίτια τους.

Διαβάστε επίσης:

Εξαρθρώθηκε καρτέλ ναρκωτικών – Ζευγάρι Ελλήνων δασκάλων ανάμεσα στους συλληφθέντες (photos/video)

Ένταση στο συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών έξω από τη Βουλή – Έπεσαν χημικά και κρότου λάμψης (Photos)

Δίκη για το Μάτι: «Με καταδίκασαν να έχω τύψεις ότι εγκατέλειψα τη μητέρα μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48