search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:26
MENU CLOSE

Ντόναλντ Τραμπ: Εμφανίζεται σε βίντεο σαν άλλος… Σούπερμαν και προαναγγέλλει «κάτι σημαντικό» (Video)

15.12.2022 12:04
trump new

Eίναι επιχειρηματίας, πολιτικός αλλά ίσως τελικά το όνειρό του να ήταν να γίνει ηθοποιός – είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα, άλλωστε, από την ταινία Μόνος στο Σπίτι Νο 2. Και να ενσαρκώνει υπερήρωες στο πανί. Ή ίσως το όνειρό του να ήταν ακόμα πιο προχωρημένο και να ήθελε να γίνει ο ίδιος… υπερήρωας και να σώσει την Αμερική.  

Στα παραπάνω συμπεράσματα καταλήγει η κοινή γνώμη ύστερα από ένα νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Nτόναλντ Τραμπ.

Σε αυτό ο Τραμπ απεικονίζει τον εαυτό του ως «υπερήρωα» και μας προετοιμάζει σήμερα για μία σημαντική ανακοίνωση.

«Οι ΗΠΑ χρειάζονται έναν σούπερ ήρωα», λέει στο βίντεο, πριν εμφανιστεί μία κινούμενη εικόνα του ίδιου με στολή σούπερ ήρωα και το γράμμα «Τ» (από το αρχικό του επιθέτου του) στο στήθος του – αντί για το S που έχει στο ίδιο σημείο ο γνωστός σούπερ ήρωας απο τον πλανήτη Κρύπτον, ενώ ακτίνες φωτός ρέουν από τα μάτια του.

Kαι όλα αυτά ενώ βρίσκεται μπροστά απο τον περιφημο ουρανοξύστη του – τον Trumptower – στη Νεα Υόρκη.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά την αποτυχία του Τραμπ να κερδίσει έδαφος για την προεκλογική του εκστρατείας για το 2024 τον περασμένο μήνα.

Πρόσφατη δημοσκόπηση άλλωστε τον δείχνει 23 μονάδες πίσω από τον κυβερνήτη του Δημοκρατικού Κόμματος της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις.

Φήμες και… σούσουρο για την ανακοίνωσή του

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούσαν εικασίες σχετικά με το ποια θα μπορούσε να είναι η ανακοίνωση.

Οι εικασίες περιλαμβάνουν την ανακοίνωση της επιστροφής του Τραμπ στο Twitter, αφού ο Έλον Μασκ αποκατέστησε τον λογαριασμό του στις 19 Νοεμβρίου, λέει η New York Post.

Ο Τραμπ, ο οποίος ξεκίνησε το 2021 το Truth Social, μπλοκαρίστηκε από το Twitter όταν οι υποστηρικτές του εισέβαλαν στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν την ήττα του στις εκλογές του 2020, από τον Τζο Μπάιντεν.

Αλλοι θέλουν τον Τραμπ να ανακοινώσει τον υποψήφιο αντιπρόεδρο του ή την υποψηφιότητα του για να γίνει πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, η οποία δεν απαιτεί από τον κάτοχο του αξιώματος να είναι μέλος της Βουλής. Ιδωμεν…

Διαβάστε επίσης

Ουκρανία: Σφοδρός βομβαρδισμός στο υπό ρωσικό έλεγχο Ντονέτσκ

Moυντιάλ 2022: Νεκρός 14χρονος στο Μονπελιέ σε επεισόδια μεταξύ οπαδών μετά τον ημιτελικό Γαλλία – Μαρόκο (Video)

Ταϊβάν: Σεισμική δόνηση 6,2 βαθμών με μικρό εστιακό βάθος έπληξε την κομητεία Χουάλιεν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:26