search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:34
MENU CLOSE

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ζήτησε προθεσμία ο «Μιχάλης» – «Δεν τη βίασε» λέει ο δικηγόρος του

15.12.2022 16:02
kolonos_new

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε και ζήτησε ο 57χρονος «Μιχάλης», ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

Ο συνταξιούχος ναυτικός βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, καθώς εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Θεοδωρόπουλος (συνήγορος του 57χρονου) στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια, επανέλαβε πως ο πελάτης του δεν έχει σχέση με τις κατηγορίες του βιασμού και της ασέλγειας που του αποδίδονται.

«Όσοι διασπείρουν πληροφορίες πως ο ‘Μιχάλης’ έχει συνευρεθεί με τη 12χρονη, είναι άσχετοι με τη δικογραφία και θα γίνουν μηνύσεις. Ο κατηγορούμενος δεν έχει συνευρεθεί ποτέ με την ανήλικη, δεν στέκουν τα αδικήματα του βιασμού ή της ασέλγειας για τα οποία βρέθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, παρά μόνον της διευκόλυνσης πράξεων ακολασίας μέσω του ίντερνετ» είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος. 

Και συνέχισε: «Ζήτησα προθεσμία για να ενημερωθώ για τη δικογραφία, ο ‘Μιχάλης’ δεν έχει σχέση με τον βιασμό και τις κατηγορίες για μαστροπεία, που αποδίδονται σε άλλους κατηγορούμενους. Είναι άνθρωπος μεγάλης ηλικίας, οικογενειάρχης, ο οποίος είχε επαφή μέσω ίντερνετ με μια κοπέλα που του έλεγε πως είναι 20 ετών. Δεν την είδε ποτέ από κοντά και δεν γνωρίζει πως μπλέχτηκε το ψευδώνυμό του στην εφαρμογή Blindchat».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 57χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες.

Φαίνεται πως είχε διαβάσει το προηγούμενο διάστημα τα δημοσιεύματα για το ρόλο που του αποδίδεται στην υπόθεση και ήταν σίγουρος ότι κάποια στιγμή οι αστυνομικοί θα του «χτυπήσουν την πόρτα».

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στο συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών έξω από τη Βουλή – Έπεσαν χημικά και κρότου λάμψης (Photos)

Δίκη για το Μάτι: «Με καταδίκασαν να έχω τύψεις ότι εγκατέλειψα τη μητέρα μου» (Video)

Εξαρθρώθηκε καρτέλ ναρκωτικών – Ζευγάρι Ελλήνων δασκάλων ανάμεσα στους συλληφθέντες (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:34