search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:31
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ σε Οικονόμου: Βαφτίζει το κρέας ψάρι – Να πάρει θέση για Κύρτσο και Τέλλογλου

16.12.2022 18:41
PASOK

Άμεσα απάντησε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για το δημοσίευμα περί παρακολούθησης του δημοσιογράφου Τ. Τέλλογλου και του ευρωβουλευτή Γ. Κύρτσου.

«Ο κ. Μητσοτάκης πιστός στα χνάρια του προκατόχου του χρησιμοποιεί τους “αρμούς της εξουσίας” για να κρύψει την αλήθεια», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

Επιπλέον, σημειώνει ότι «είναι πράγματι φιλότιμη η προσπάθεια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου να βαφτίσει το ψάρι κρέας και να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης», ενώ επισημαίνει πώς «αντί να επαναλαμβάνει, όμως, τα ίδια πολιτικάντικα επιχειρήματα, τον καλούμε να πάρει θέση δημόσια για τη φερόμενη παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, στην έρευνα που διεξήγαγε η ΑΔΑΕ μετά τα αιτήματα του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου και του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου».

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου: Η προσπάθεια παρέμβασης στη Δικαιοσύνη είναι το πρώτο βήμα εκτροπής, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλούσιο παρελθόν

Υποκλοπές: Παραίτηση Ντογιάκου ζητάει ο Κύρτσος μετά τη «βόμβα» του Euractiv – «Χουντική η συμπεριφορά Μητσοτάκη»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει για ποιο λόγο εθνικής ασφαλείας η ΕΥΠ παρακολουθούσε Κύρτσο και Τέλλογλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:21