search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:16
MENU CLOSE

Πανελλαδικά συλλαλητήρια για ακρίβεια και προϋπολογισμό – Οι ώρες των συγκεντρώσεων ανά περιοχή

17.12.2022 10:59
pame_new

Συλλαλητήρια κατά της ακρίβειας, με αφορμή και την ψήφιση του προϋπολογισμού, έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 17 Δεκεμβρίου σωματεία, ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 μ.μ. στο Σύνταγμα. Στις 11.45 π.μ. έχουν οριστεί οι προσυγκεντρώσεις στις πλατείες Κάνιγγος, Κοραή και Ομονοίας. Το Συνδικάτο Επισιτισμού — Τουρισμού — Ξενοδοχείων Αττικής έχει προκηρύξει στάση εργασίας (12 μ. έως 4 μ.μ.) και καλεί στο συλλαλητήριο.

Συλλαλητήριο οργανώνουν και τα σωματεία της Θεσσαλονίκης στις 12.30 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου. Συλλαλητήρια οργανώνονται από συνδικάτα και σε άλλες πόλεις. Σε Πάτρα, Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Κοζάνη, Λάρισα, Μυτιλήνη, Νάουσα, Ξάνθη, Σέρρες , Τρίκαλα, Φλώρινα, Χαλκίδα.

Αυξήσεις στους μισθούς, υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, φθηνό ρεύμα και βασικά αγαθά, είναι μεταξύ άλλων τα αιτήματα των συνδικάτων στα συλλαλητήρια της 17ης Δεκεμβρίου.

Τι ισχύει με την κυκλοφορία των οχημάτων

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Γι’ αυτόν τον λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για τη αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στο Ρέθυμνο: 30χρονη πέθανε ενώ έτρωγε με φίλους της – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Καιρός: Συννεφιά σε όλη την Ελλάδα το Σάββατο

Εύβοια: Διπλός σεισμός τα ξημερώματα, αισθητός στην Αττική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:16