search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 06:55
MENU CLOSE

Αχαΐα: Νεκρός εντοπίστηκε ο 59χρονος που είχε πάει να μαζέψει μανιτάρια (Photos)

19.12.2022 13:19
emak_new

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας (19/12) ένας 59χρονος άνδρας ο οποίος αγνοείτο από μεσημέρι του Σαββάτου (17/12) στις Βελιτσές Δυτικής Αχαΐας.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η σορός του βρέθηκε σε ποτάμι στη θέση του «Καπετάνιου τη Βρύση», από τον «Δούκα» τον σκύλο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.

Υπενθυμίζεται οτι ο άνδρας, πατέρας τριών παιδιών και κάτοικος Βελιτσών, το Σάββατο μαζί με συγχωριανό του είχε στην περιοχή για τη συγκομιδή ελαιοκάρπου και στη συνέχει έφυγε για να μαζέψει μανιτάρια και εκτοτε αγνοείτο η τύχη του.

Ο αδελφός του το μεσημέρι της ίδιας ημέρας δήλωσε την εξαφάνιση του Τμήμα Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας και αμέσως στήθηκε η επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Στις έρευνες εκτός από την αστυνομία, την πυροσβεστική και την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, συμμετείχαν και συγχωριανοί του αγνοούμενου.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε τον 16χρονο

Κρήτη: Στη ΜΕΘ 33χρονη που έπεσε από μπαλκόνι στη Σητεία

OΑΣΑ: Στάση εργασίας αύριο στα λεωφορεία – Ποια δρομολόγια θα γίνουν κανονικά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 06:55