search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:11
MENU CLOSE

Νίκος Αναστόπουλος: Απέφυγε μπουκάλι «στον αέρα» και συνέχισε τις δηλώσεις του σαν να μην συμβαίνει τίποτα (Video)

19.12.2022 11:14
anastopoulos new

«O παλιός είναι… αλλιώς» λέει ένα γνωμικό. Και δεν πτοείται απο τίποτα. Το απέδειξε στην πράξη ο Νίκος Αναστόπουλος , ο – παλαίμαχος – ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής της Καλαμάτας.

O Αναστόπουλος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με την Καλαμάτα στο γήπεδο του Πανιωνίου, που τελικά η «Μαύρη Θύελλα» πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Ο Έλληνας τεχνικός την ώρα που έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση, είδε ένα μπουκάλι να εκσφεντονίζεται από την κερκίδα. Πως αντέδρασε; Ούτε θύμωσε, ούτε φώναξε, ούτε φοβήθηκε.

Είδε το μπουκάλι να έρχεται κατά πάνω του, όμως με… στυλ το απέφυγε, και συνέχισε να κάνει κανονικά τις δηλώσεις του σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Με παροιμοιώδη ψυχραιμία,

Είχε προηγηθεί άλλο περιστατικό. Κατά τη διάρκεια του ματς, από τη βιασύνη και το πάθος του να δώσει την μπάλα για να συνεχιστεί η δράση, έκανε κοντρόλ… μέσα στο γήπεδο και είδε την κίτρινη κάρτα.

Διαβάστε επίσης

Λιονέλ Μέσι: Ανέβηκε στο τραπέζι και πανηγύρισε με το τρόπαιο στο πάρτι της Αργεντινής στ’ αποδυτήρια (Video)

Λιονέλ Μέσι: «Δεν αποσύρομαι από την εθνική Αργεντινής»

Συγκλονιστική ανάρτηση Πελέ: «Συγχαρητήρια Αργεντινή! Σίγουρα ο Ντιέγκο χαμογελά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:03