search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 05:13
MENU CLOSE

Απάντηση ΚΕΔ σε Ολυμπιακό: «Οι διαιτητές έκαναν λάθος και ζητούν συγγνώμη – Έχουν τιμωρηθεί» (Videos)

20.12.2022 11:46
olympiakos_new

Ανακοίνωση, με την οποία παραδέχεται ότι υπήρξαν σοβαρά διαιτητικά λάθη στο αγώνα της Super League 2 Καλλιθέα-Ολυμπιακός Β΄, εξέδωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ).

Μεταξύ άλλων η ΚΕΔ, τονίζει ότι έχει τιμωρήσει ήδη τους διαιτητές και πως θα λάβει για αυτούς και άλλα πειθαρχικά μέτρα.

Παράλληλα σημειώνει ότι «θα παρέχει επίσης πρόσθετη επιμόρφωση και εκπαίδευση για να διασφαλίσει ότι το επίπεδο απόδοσης πληροί τις απαιτήσεις και τα πρότυπα που αναμένονται από όλους τους διαιτητές αυτού του επιπέδου».

Υπενθυμίζεται ότι τα λάθη των διαιτητών προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Ολυμπιακού, με τους παίκτες του Ολυμπιακού Β΄ να αποχωρούν από το ματς ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Μάλιστα, στο γήπεδο της Καλλιθέας βρέθηκε για λίγη ώρα και ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» Βαγγέλης Μαρινάκης, αναβαθμίζοντας έτσι την αντίδραση της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας:

Μετά το περιστατικό στον σημερινό αγώνα της Super League 2 στην Καλλιθέα, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας μίλησε αυτοπροσώπως με τους διαιτητές που είχαν οριστεί να τον διευθύνουν.

Έχοντας εξετάσει τα πλάνα της αναμέτρησης, είναι σαφές ότι οι διαιτητές έκαναν ένα ξεκάθαρο και προφανές λάθος και χωρίς VAR η απόφαση δεν θα μπορούσε να αλλάξει. Ο βοηθός διαιτητής είδε μια εικόνα που θεώρησε ότι ήταν παράπτωμα χειρισμού της μπάλας με το χέρι. Οι διαιτητές αποδέχονται την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις τους και ζητούν συγγνώμη για το λάθος τους.

Ως αποτέλεσμα η ΚΕΔ έχει τιμωρήσει ήδη τους διαιτητές του αγώνα και θα λάβει για αυτούς τα κατάλληλα εσωτερικά πειθαρχικά μέτρα.

Η ΚΕΔ θα παρέχει επίσης πρόσθετη επιμόρφωση και εκπαίδευση για να διασφαλίσει ότι το επίπεδο απόδοσης πληροί τις απαιτήσεις και τα πρότυπα που αναμένονται από όλους τους διαιτητές αυτού του επιπέδου.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022 – Αργεντινή: Μέσι και άλλοι 4 «αλμπισελέστε» παραλίγο να «ψηθούν» από ηλεκτροφόρα καλώδια (Video)

Μουντιάλ 2022: Ο γιος του Μαραντόνα «αποθέωσε» τον Μέσι – «Το άξιζες, ο πατέρας μου πανηγυρίζει εκεί ψηλά»

Ο Καρίμ Μπενζεμά αποσύρεται από την Εθνική Γαλλίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44