search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 02:21
MENU CLOSE

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τι είπε για την ερωτική της ζωή και τα άτομα με αναπηρία (Video)

20.12.2022 18:31
ioanna paliospirou09-new

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε απαντήσεις σχετικά με την ερωτική της ζωή μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok.

Στο συγκεκριμένο βίντεο απευθύνεται σε όσους την έχουν ρωτήσει για το εάν έχει σύντροφο, ενώ ξεκαθάρισε και κάποια πράγματα σχετικά με τα άτομα που έχουν κάποια αναπηρία.

Αναλυτικότερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε:

«Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρία έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας.

Δεύτερον, θα πρέπει νομίζω, λίγο κάποιες στιγμές να αποφεύγουμε αυτή τη διαδικασία της κλειδαρότρυπας, που πολλές φορές μπαίνουμε σε αυτό το mood. Και εγώ μπαίνω, λόγω των social media, λόγω των διάφορων άρθρων που μπορεί να διαβάσουμε. Είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρει κάτι, πολλές φορές δεν μας αφορά κιόλας. Οπότε, όπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για μένα. Άρα μην με ξαναρωτήσεις».

@ioannapaliospirou Replying to @stefanakismanos #σχεση #αναπηρια #ζωη #αξια #fy #fyp #fypgreece #τικτοκ_ελλαδα ♬ Unstoppable (I put my armor on, show you how strong I am) – Sia

Διαβάστε επίσης:

Μπραντ Πιτ: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με την Ινες ντε Ραμον (Photos)

Μέγκαν Μαρκλ: Τη «θυσίασε» το παλάτι για να καλύψει την απιστία του Ουίλιαμ; Η θεωρία Αμερικανίδας δημοσιογράφου

Τιτανικός: Ο Τζέιμς Κάμερον «αποδεικνύει» ότι ο Τζακ δεν θα μπορούσε να σωθεί – «Μόνο ο ένας θα επιβίωνε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06