search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:50
MENU CLOSE

Θοδωρής Αθερίδης: «Το μπαμπάς με το παππούς έχει τεράστια διαφορά – Προτιμώ τον ρόλο του παππού» (Video)

22.12.2022 22:18
atheridis_new

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και χαρακτήρισε τη σχέση του με τον εγγονό του «σχεδόν ερωτική».

«Είναι ερωτικό. Πηγαίνω στο σπίτι και αν παίζει και δεν μου δίνει σημασία, αισθάνομαι θιγμένος. Λες κι είναι γκόμενος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως προτιμά τον ρόλο του παππού από αυτόν του πατέρα«Το μπαμπάς με το παππούς έχει τεράστια διαφορά. Το παππούς είναι καλύτερο. Δεν είναι δικό σου το παιδί και αυτό σου τη δίνει λίγο, γιατί θα ήθελες να μπορείς να επέμβεις, αλλά είναι λάθος και δεν το κάνεις. Είναι όμως, μαγικό παιδιά», δήλωσε.

Ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε επίσης, σε μια φάση της ζωής του, κατά την οποία πέρασε κρίση ηλικίας. «Την έπαθα λίγο μετά τα 30. Είναι μια υπαρξιακή κρίση, ένας απολογισμός που κανονικά, δεν δικαιούσαι να κάνεις. Πού να ήξερα εγώ τι θα μου συμβαίνει στα 57 που τόλμησα και στα 37 μου να κάνω απολογισμούς; Αυτή η περίοδος είχε έντονη διέγερση στα πάντα, δεν ήταν καλή περίοδος στη ζωή μου. Με βοήθησε η επένδυσή μου στα καλλιτεχνικά, λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Στανίση: Αφιέρωσε τραγούδι στoν μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και έγινε viral (Video)

Γιώργος Λιανός: «Στις 27 του μηνός είναι το τελευταίο μου γύρισμα στο Voice» – Τι αποκάλυψε για το «Survivor All Star» (Video)

Βασίλης Τερλέγκας: Σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του στη Θεσσαλονίκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:47