search
ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 03:40
MENU CLOSE

Qatargate: Οι συνήγοροι της συζύγου του Παντσέρι προσπαθούν να μπλοκάρουν την έκδοσή της στο Βέλγιο

23.12.2022 19:10
Antonio Pantseri_new

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Αgi, οι συνήγοροι υπεράσπισης της συζύγου του Αντόνιο Παντσέρι, Μαρία Ντολόρες Κολεόνι, προσέφυγαν στο Ιταλικό Ανώτατο Δικαστήριο, κατά της απόφασης έκδοσης της συζύγου του Αντόνιο Παντσέρι, Μαρία Ντολόρες Κολεόνι, στο Βέλγιο για την υπόθεση Qatargate.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη από το δικαστήριο της Μπρέσια, την περασμένη Δευτέρα. Σε ο,τι αφορά την κόρη του Παντσέρι, Σίλβια, το δικαστήριο της Μπρέσια έκανε δεκτό το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης: πριν από την όποια απόφαση, θα επαληθευθεί αν υφίστανται συνθήκες “υπερπληθυσμού”, στις βελγικές φυλακές.

Τώρα, οι δικηγόροι της Κολεόνι, ζητούν να γίνει η ίδια επαλήθευση και για την συγκεκριμένη περίπτωση, της συζύγου του Παντσέρι.

Οι δύο γυναίκες, προς το παρόν, βρίσκονται σε κάτ’ οίκον περιορισμό στην Ιταλία.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Σοκαριστική σύγκρουση τρένου με φορτηγό (Video)

Συναγερμός σε ΗΠΑ και Καναδά για την αρκτική καταιγίδα: Έως -50 η θερμοκρασία – Γιατί χαρακτηρίζεται «κυκλώνας – βόμβα»

Χάος στα αεροδρόμια των ΗΠΑ: 4.500 πτήσεις ακυρώθηκαν λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 03:36