search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:57
MENU CLOSE

Τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση

23.12.2022 13:53
tiletheasi-24-new

Τα πάνω- κάτω ήρθαν από τη μια ημέρα στην άλλη στα μεγέθη μεριδίων καναλιών στην τηλεθέαση, ιδίως των Mega και Alpha.

Την Πέμπτη το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς είχε μερίδιο σε μέγεθος ίδιο με εκείνο που είχε τo Mega την Τετάρτη και το κανάλι της Συγγρού χθες είχε μερίδιο λίγο καλύτερο από εκείνο που είχε ο Alpha προχθές.

Μια σειρά συνδυασμών έπαιξε το ρόλο της για την «τούμπα» στην κορυφή.

Ο Alpha ύστερα από το «Σασμό» παρέταξε επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» σε επανάληψη και την δημοσιογραφική εκπομπή «Αυτοψία» στην οποία ο Αντώνης Σρόιτερ παρουσίασε έρευνα που έκανε για τα νυχτερινά κέντρα λαϊκού προγράμματος- κοινώς «μπουζούκια».

Το Mega έπειτα από την «Γη της ελιάς» επέλεξε να μεταδόσει το «MadwalkFashionmusicproject» και σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen ελάχιστοι μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς μυθοπλασίας παρέμειναν συντονισμένοι στο κανάλι. Οι περισσότεροι «έφυγαν» μάλλον με συνοπτικές διαδικασίες.

Στο μεταξύ Star και ANT1 βρέθηκαν στην περιοχή με διψήφια ποσοστά, σχεδόν ισομεγέθη. Ο Σκάι με αναβαθμισμένη απήχηση στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων αλλά και προσέλκυση τηλεθεατών στη βραδινή ζώνη χάρη στην θριλερική περιπέτεια «Η διαδρομή» με Τομ Κρούζ, Τζέιμι Φοξ, Μάρκ ράφαλο, βελτίωσε κατά μισή ποσοστιαία μονάδα το μερίδιο του σε σχέση με το μερίδιο που είχε αποσπάσει μια ημέρα νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι παίκτες που επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο (Video)

Πρεμιέρα τον Ιανουάριο για τα ανανεωμένα Attica TV και One Channel – Το ολικό «λίφτινγκ» και τα ονόματα στο νέο πρόγραμμα

Mega Καλημέρα: Χαμός στο πλατό με τον 100χρονο κυρ Φώτη – Η επική απάντηση για το «μυστικό» της μακροζωίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01