search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:42
MENU CLOSE

Μακάβριο βίντεο από το RT: Εύχεται καλά αντιρωσικά Χριστούγεννα στους Ευρωπαίους, σε λίγο «θα τρώνε τα κατοικίδιά τους»

24.12.2022 21:26
rosia-rt-evropaioi-1-new

Το πώς θα είναι τα Χριστούγεννα του 2022 και του 2023 σε ευρωπαϊκές χώρες φαντάζεται το RT με ακραίο βίντεο που δημοσιεύει.

Το βίντεο που κάνει τον γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, προειδοποιεί τους παγωμένους Ευρωπαίους, εν μέσω του ενεργειακού «μπρα ντε φερ», ότι θα αναγκαστούν να τρώνε τα κατοικίδιά τους το επόμενο έτος, αν συνεχίσουν να υποστηρίζουν την Ουκρανία.

Στο «χριστουγεννιάτικο μήνυμα», που μεταδόθηκε από το RT, πρωταγωνιστεί μία οικογένεια που γιορτάζει τα Χριστούγεννα για τρία συνεχόμενα έτη. Το σκηνικό στην αρχή είναι εορταστικό ενώ η «Άγια Νύχτα», είναι το μουσικό χαλί που παίζει πάνω από τη διαφήμιση με συνοδεία πιάνου.

Το βίντεο ξεκινά από τα Χριστούγεννα του 2021, λίγες ημέρες πριν ο Βλαντίμιρ Πούτιν δώσει εντολή για την εισβολή στην Ουκρανία. Η μητέρα βγάζει τα χέρια της από τα μάτια της κόρης της για να της αποκαλύψει το χριστουγεννιάτικο δώρο της. Ένα χαριτωμένο χάμστερ με μία κόκκινη κορδέλα δεμένη σε φιόγκο στο κεφάλι του. Το κορίτσι είναι ευτυχισμένο και τα μέλη της οικογένειας αγκαλιάζονται σε εορταστικό πνεύμα.. Στην οθόνη αναβοσβήνει η ένδειξη «Χριστούγεννα 2021» για να δείξει το χρονικό πλαίσιο.

Στο επόμενο πλάνο, εμφανίζεται στο βίντεο η επιγραφή «Χριστούγεννα 2022» για να δείξει ότι έχει περάσει ένας χρόνος και βρισκόμαστε στο σήμερα. Τα φώτα στο σπίτι έχουν σβήσει και ο πατέρας τοποθετεί το κλουβί του χάμστερ στο τραπέζι. Στη συνέχεια το συνδέει με καλώδια και φαίνεται το κατοικίδιο να τροφοδοτεί τα χριστουγεννιάτικα φώτα.

Το χάμστερ τρέχει στην ρόδα του και παράγει ηλεκτρισμό ενώ η οικογένεια βρίσκεται κάτω από κουβέρτες στο σκοτεινό και παγωμένο δωμάτιο. Είναι σαφές ότι το βίντεο αναφέρεται στην ενεργειακή κρίση.

Στη συνέχεια, το βίντεο μεταφέρεται στα Χριστούγεννα του 2023. Στο σπίτι εξακολουθεί να μην υπάρχει φωτισμός και τα μέλη της τρώνε μια σούπα, ντυμένοι χοντρά με παλτά και σκουφιά.

Ξαφνικά ο πατέρας τραβάει από το στόμα του το μικρό κόκκινο κορδελάκι του χάμστερ. Η μητέρα στη συνέχεια βάζει το δάχτυλο στα χείλη της για να δείξει ότι δεν πρέπει να αφήσουν κανέναν να καταλάβει ότι είναι το χάμστερ που τρώνε. Ο πατέρας σπεύδει σε ένα άλλο δωμάτιο για να κάνει εμετό.

Η διαφήμιση τελειώνει με το μήνυμα: «Καλά αντιρωσικά Χριστούγεννα. Αν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν σας λένε από πού είναι αυτό, το RT είναι διαθέσιμο μέσω VPN».

Διαβάστε επίσης:

Νότια Αφρική: Εννέα νεκροί και 40 τραυματίες από έκρηξη βυτιοφόρου

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου

Νέα πρόκληση Ακάρ: Αλαζονική η Ελλάδα – Το ΝΑΤΟ να σταματήσει να την κακομαθαίνει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:40