search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 01:14
MENU CLOSE

Πέγκυ Ζήνα: «Δεν είναι τυχαίο ότι αναζήτησα μεγαλύτερο σύντροφο» (Videos)

25.12.2022 10:42
prgky-zina-new

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ2 βρέθηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων η Πέγκυ Ζήνα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τον επί χρόνια σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, επισημαίνοντας ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αναζήτησε τον έρωτα και την αγάπη σε έναν σύντροφο αρκετά μεγαλύτερό της.

«Τον ήξερα από τα 15 μου σαν άνθρωπο της showbiz, γιατί ήταν και η μαμά μου σε αυτόν τον χώρο. Γνωριμία όμως με την έννοια να έρθουμε πιο κοντά έγινε στα 19 προς 20. Ξεκινήσαμε μία έντονη σχέση, πολύ ερωτευμένοι» είπε και πρόσθεσε:

«Συζήσαμε γρήγορα και μετά από 4-4μιση χρόνια ήρθε και μου είπε: ως εδώ ήταν, εσύ δε γνωρίζεις τη λέξη διεκδικώ, δε γνωρίζεις τη φράση «ξέρω τι αξίζω», οπότε άσε κάποιον άλλο να σου πάει το ταλέντο σου εκεί που πρέπει. Όταν τσακωνόμαστε, μου το κοπανάει: έχω δώσει όλη μου τη ζωή για σένα!

Είναι πατρικό. Δεν είναι τυχαίο ότι έχασα τον πατέρα μου στα 15 και αναζήτησα χωρίς να το καταλάβω μεγαλύτερο σύντροφο. Και προφανώς κι αυτός έχει δει λίγο ενεργειακά τη μεγάλη του κόρη σε μένα. Αυτό το στοιχείο της προστασίας υπάρχει απ’ την πρώτη στιγμή» εξομολογείται στη συνέχεια η Πέγκυ Ζήνα.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Χριστούγεννα με το Fishy στην Ελβετία! (Video)

J2US: Αυτά τα ζευγάρια πέρασαν στον τελικό

Μέγκαν Μαρκλ: Δεν δέχτηκε τη συγγνώμη της «Sun» για το άρθρο του Τζέρεμι Κλάρκσον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 01:12