search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:19
MENU CLOSE

Άντονι Χόπκινς: Μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων – Χόρεψε υπό τους ήχους του «Dance Me To The End Of Love» (Video)

26.12.2022 18:41
antoni_new

Ο Άντονι Χόπκινς μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και χόρεψε υπό τους ήχους του «Dance Me To The End Of Love» στο Instagram.

Ο 84χρονος ηθοποιός με μία ανάρτηση, παρουσίασε στους θαυμαστές του μερικά αστεία στιγμιότυπα, ενώ ανέδειξε και τις χορευτικές του ικανότητες.

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, θέλησε να ευχηθεί στο κοινό του με έναν ξεχωριστό τρόπο. Φορώντας ένα καρό κόκκινο και πράσινο πουκάμισο, ένα μαύρο παντελόνι και έχοντας τοποθετήσει στο κεφάλι του έναν αστραφτερό σκούφο του Άη Βασίλη, λικνίστηκε στον ρυθμό, του δημοφιλούς κομματιού του Λέοναρντ Κόεν «Dance Me to the End of Love».

Ο Άντονι Χόπκινς έδειξε να το διασκεδάζει, έχοντας ζωγραφισμένο ένα χαμόγελο στα χείλη του, ενώ ερμήνευε σιωπηλά και τους στίχους του διαχρονικού τραγουδιού. «Γεννημένος ελεύθερος. Να είσαι ελεύθερος. Καλές γιορτές» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του, πιθανότατα εμπνευσμένος από τη διάσημη βρετανική ταινία της δεκαετίας του 1960 με τίτλο «Born Free».

Διαβάστε επίσης:

Πάμελα Άντερσον: Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή της στο Netflix

Δέσποινα Βανδή: Η φωτογραφία με την κόρη της, Μελίνα, μέσα από το καμαρίνι (Photo)

Ζήνα Κουτσελίνη: «Κανείς μας δεν έχει ξεπεράσει τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:19