search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:20
MENU CLOSE

Πλαστικός χειρούργος «καίει» τον Έλον Μασκ – «Έχει ξοδέψει 172 χιλιάδες δολ. για να δείχνει νεότερος»

26.12.2022 15:33
elon musk new

Ο πλαστικός χειρουργός Richard Westreich αποκάλυψε ότι ο Έλον Μασκ έχει προχωρήσει σε μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων, προκειμένου να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση.

Ο διάσημος πλαστικός χειρουργός στις ΗΠΑ εκτιμά ότι ο Έλον Μασκ ξόδεψε χρήματα για να καταπολεμήσει την τριχόπτωση, αλλά και τον τρόπο που φαίνεται το δέρμα του στο πρόσωπό του.

«Νωρίτερα φέτος, φαινόταν περίεργος, μπορούσες να δεις το πρήξιμο που συνήθως παρουσιάζεται στο δέρμα μετά από ανόρθωση λαιμού. Από τότε έχει αναρρώσει και δεν φαίνεται να έχει πια αυτόν τον περίεργο όγκο κάτω από το λαιμό του» είπε ο Richard Westreich.

Η ανόρθωση λαιμού, μια επέμβαση στην οποία ενδεχομένως να έχει προχωρήσει ο Έλον Μασκ, σύμφωνα με τον πλαστικό χειρούργο, θα μπορούσε να έχει κοστίσει έως και περίπου 60.000 δολάρια. 

«Επίσης, το σχήμα της γραμμής των μαλλιών του Elon φαίνεται να έχει αλλάξει τουλάχιστον τέσσερις φορές με τα χρόνια, κάτι που θα κόστιζε περίπου 40.000 δολάρια», συνέχισε ο Richard Westreich ο οποίος ειδικεύεται στην πλαστική χειρουργική προσώπου.

Ο διάσημος πλαστικός χειρουργός κατέληξε λέγοντας ότι ο ιδιοκτήτης της Tesla και της Space X φαινόταν να έχει πάρει πολλά κιλά γύρω στο 2015 και μετά άρχισε να τα χάνει. «Δυστυχώς, όταν η γήρανση συνδυάζεται με αυτό το είδος απώλειας βάρους, το δέρμα χειροτερεύει κάθε χρόνο και δημιουργεί προβλήματα», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Qatargate – La Repubblica: Έρχεται άρση ασυλίας για άλλους τρεις ευρωβουλευτές – Στο «στόχαστρο» ο Κοτζολίνο

Ακάρ: Οι Έλληνες να μάθουν από την ιστορία, ειδικά από όσα συνέβησαν το 1922 (Video)

Φιλιππίνες: Οκτώ νεκροί και 19 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες – Χιλιάδες απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:14