search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:32
MENU CLOSE

Μιχάλης Ρέππας: Μιλά για την απώλεια της Μίνας Αδαμάκη – «Είναι κάτι πολύ οδυνηρό για μένα»

28.12.2022 19:21
reppas 654- new

Στον θάνατο της Μίνας Αδαμάκη αναφέρθηκε ο Μιχάλης Ρέππας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη».

Ο γνωστός σεναριογράφος τόνισε: «Η απώλεια της Μίνας Αδαμάκη είναι κάτι πολύ οδυνηρό για μένα. Με την Άννα Παναγιωτοπούλου, τη Νένα Μεντή και τη Μίνα Αδαμάκη θα μας δένουν δεσμοί αίματος, όπως γίνεται και με τα κανονικά αδέλφια».

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τον ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες ηθοποιοί στην καριέρα του: «Οι γυναίκες είναι μια σταθερή πηγή έμπνευσης για εμάς. Δεν νομίζω πως υπάρχουν εποχές τηλεοπτικής αθωότητας. Ζήσαμε τη ζωή μας σε μια απόλεμη περίοδο και ίσως γι’ αυτό κάνουμε την ύβρη του καλομαθημένου. Δεν σκεφτόμαστε ποτέ πως ούτε η ειρήνη είναι δεδομένη, ούτε η ευμάρεια, ούτε η ίδια η ζωή δεν είναι δεδομένη» είπε αρχικά ο Μιχάλης Ρέππας.

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο Μιχάλης Ρέππας σημείωσε, όσον αφορά στην αντίδραση των γονιών του, όταν τους ανακοίνωσε ότι θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο: «Οι γονείς μου ήθελαν να αποκατασταθώ με κάτι…σοβαρό και σίγουρο. Θέατρα και βλακείες. Και να σου πω; Τώρα τους καταλαβαίνω. Δεν ξέρω τι αξίας καλλιτέχνης είμαι, αλλά πια δεν μπαίνουν υπαρξιακά ζητήματα για το εάν είμαι ή δεν είμαι. Όταν έγινε το Safe Sex είπα εντάξει τώρα είμαστε, δεν μπορεί… Όταν είσαι νέος πρέπει να αποδείξεις ότι κάτι είσαι. Όταν είσαι μεγάλος πρέπει να αποδείξεις ότι δεν ξόφλησες».

Διαβάστε επίσης:

Βικτώρια Καρύδα: Follower την αποκάλεσε «τεθλιμμένη χήρα» – Η πληρωμένη απάντηση που του έδωσε (Photo)

Ελένη Φουρέιρα: Τραγούδι της ακούγεται σε ταινία του Ντάνιελ Κρεγκ που προβάλλεται στο Netflix

H Κέιτ Μίντλετον ξοδεψε για ρούχα το 2022 περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:31