search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 04:09
MENU CLOSE

Δανάη Μπάρκα: Η επίσκεψη σε γηροκομείο και η συγκίνησή της on camera (Video)

29.12.2022 14:50
mparka-girokomeio-new

Σε μία κίνηση αγάπης προχώρησε η Δανάη Μπάρκα με την εκπομπή της, καθώς επισκέφθηκε το Γηροκομείο Πειραιώς προκειμένου να προσφέρει δώρα, γλυκίσματα και μια μεγάλη αγκαλιά στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται εκεί.

«Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να περνάμε τις γιορτές μας με ωραίους ανθρώπους και με χαμόγελα;», ακούμε τη Δανάη κατά την εισαγωγή του βίντεο, ενώ λίγο αργότερα τη βλέπουμε να συγκινείται, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Όπως εξήγησε η ίδια, το γεγονός ότι η ίδια μεγάλωσε με τη γιαγιά και τον παππού της την έχουν κάνει πολύ ευαίσθητη με τους ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας, επισημαίνοντας ότι ο καθένας από εμάς θα πρέπει να στέκεται δίπλα τους με αγάπη.

Στο πλευρό της, η παρουσιάστρια είχε τη γιαγιά Τούλα η οποία έκανε, μάλιστα, νέες γνωριμίες, εκφράζοντας την επιθυμία να επισκεφθεί ξανά τον χώρο.

Διαβάστε επίσης:

Αριάνα Γκράντε: Επισκέφθηκε νοσοκομείο του Μάντσεστερ και μοίρασε δώρα σε παιδιά

Νίκος Οικονομόπουλος: «Άθεος μπορεί να είσαι, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός» (Video)

Γιάννης Ζουγανέλης: «Φέρθηκα άσχημα σε μετανάστη που μου επιτέθηκε και με είπαν ρατσιστή» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46