Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ποικίλο πρόγραμμα είχαν τα κανάλια εθνικής εμβέλειας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Όπως ήταν φυσικό, επικράτησε «μάχη» για την πρωτιά στην τηλεθέαση, αφού όλα τα κανάλια σημείωσαν σημαντικά ποσοστά.
Νικητής αναδείχθηκε ο Alpha, με τον τελικό του J2US. Το «πάρτι» ξεκίνησε στις 20:00 και τελείωσε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα.
Στη δεύτερη θέση του πίνακα της τηλεθέασης βρέθηκε η εκπομπή «Σπίτι με το Mega» και το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με τον Πάνο Κιάμο.
Τρίτη βγήκε η ΕΡΤ 1 και το εορταστικό πρόγραμμα, με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, καθώς φαίνεται πως ο ηθοποιός είχε λείψει στο κοινό σε αυτόν τον ρόλο. Το πρόγραμμά του ξεπέρασε το 19%, αποδεικνύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ότι οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς αυτή την επιστροφή.
Στις πρώτες θέσεις της λίστας βρέθηκε και ο Μάρκος Σεφερλής στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας πάνω από 10% τηλεθέαση. Ακολούθησε ο Γιάννης Μπέζος με το εορταστικό του πρόγραμμα στο OPEN.
Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης:
Δυναμικό κοινό
J2US – 22,2%
Σπίτι με το Mega – 20,8%
1,2,3… Έρχεται το 23! – 13,1%
Πράκτωρ 00Λεφτά – 10,3%
Ότι αγαπώ – 5,6%
Γενικό Σύνολο
J2US – 20.9%
Σπίτι με το Mega – 20%
1,2,3… Έρχεται το 23! -14,2%
Πράκτωρ 00Λεφτά – 10,9%
Ότι αγαπώ – 7,2%
Διαβάστε επίσης
2023: Ο Κόσμος υποδέχθηκε το νέο έτος, αφήνοντας πίσω μια επεισοδιακή χρονιά
Η Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής της Βιέννης – Το φετινό πρόγραμμα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.