search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:17
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Ουγκάντα: Τουλάχιστον 9 νεκροί από ποδοπάτημα σε εμπορικό κέντρο

01.01.2023 12:28
uganda_new

Τουλάχιστον 9 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σε ποδοπάτημα που σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο στην πρωτεύουσα της Ουγκάντας, την Καμπάλα, στη διάρκεια των εορτασμών για την έλευση του νέου έτους, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Έπειτα από ένα σόου με πυροτεχνήματα έξω από το εμπορικό κέντρο Freedom City, στο νότιο τμήμα της Καμπάλα, «σημειώθηκε ποδοπάτημα, το οποίο προκάλεσε τον άμεσο θάνατο 5 ανθρώπων και τον τραυματισμό πολλών άλλων», ανέφερε στην ανακοίνωση ο Λουκ Οουγεσίγκιρε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Οι διασώστες έφτασαν στο σημείο και μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο, όπου συνολικά 9 άνθρωποι επιβεβαιώθηκε ότι είναι νεκροί», πρόσθεσε.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι «νέοι» είναι μεταξύ των θυμάτων και έκανε λόγο για «απροσεξία και αμέλεια», χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

Διαβάστε επίσης:

Αφγανιστάν: Έκρηξη με νεκρούς και τραυματίες στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Καμπούλ

Σουηδία: Η χώρα αναλαμβάνει την Προεδρία της ΕΕ για το 1ο εξάμηνο του 2023

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θέλει να μεγενθύνει το πυρηνικό του οπλοστάσιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:16