search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:42
MENU CLOSE

«Εξοργισμένος» ο Ινφαντίνο από την κριτική μετά την selfie στο ανοιχτό φέρετρο του Πελέ

03.01.2023 19:25
pele

Εξοργισμένος και απογοητευμένος δηλώνει ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο μετά τη σφοδρή κριτική που δέχτηκε αφού πόζαρε για μια selfie μπροστά από το ανοιχτό φέρετρο του βασιλιά του ποδοσφαίρου Πελέ, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη.

«Μόλις προσγειώθηκα από το ταξίδι μου στη Βραζιλία, όπου είχα το προνόμιο να συμμετάσχω στο όμορφο αφιέρωμα στον Πελέ που έγινε στη Vila Belmiro, στη Σάντος», αναφέρει στη δήλωσή του ο Ινφαντίνο.

«Είμαι απογοητευμένος αφού ενημερώθηκα ότι προφανώς δέχομαι κριτική από κάποιους επειδή έβγαλα selfie και φωτογραφίες στην τελετή χθες.

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ένιωσα τιμή και ταπεινότητα που συμπαίκτες και μέλη της οικογένειας του μεγάλου Πελέ με ρώτησαν αν μπορούσα να βγάλω μερικές φωτογραφίες μαζί τους. Και προφανώς συμφώνησα αμέσως.

Στην περίπτωση της selfie, οι συμπαίκτες του Πελέ ζήτησαν να βγάλουμε μια selfie όλοι μαζί αλλά δεν ήξεραν πώς να το κάνουν. Έτσι, για να φανώ χρήσιμος, πήρα το τηλέφωνο ενός από αυτούς και του έβγαλα τη φωτογραφία όλων μας.

Εάν το να είμαι χρήσιμος σε έναν συμπαίκτη του Πελέ δημιουργεί κριτική, είμαι στην ευχάριστη θέση να τη δέχομαι και θα συνεχίσω να είμαι χρήσιμος όπου μπορώ σε όσους συνέβαλαν στη συγγραφή θρυλικών σελίδων του ποδοσφαίρου.

Τρέφω τόσο πολύ σεβασμό και θαυμασμό για τον Πελέ και για εκείνη τη χθεσινή τελετή που δεν θα έκανα ποτέ κάτι που θα ήταν ασέβεια με οποιονδήποτε τρόπο.

Ελπίζω ότι όσοι δημοσίευσαν ή είπαν πράγματα χωρίς να γνωρίζουν και χωρίς να αναζητήσουν πληροφορίες θα μπορούσαν να έχουν την ευπρέπεια και το θάρρος να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος και να διορθώσουν αυτά που είπαν.

Το πιο σημαντικό σε κάθε περίπτωση είναι να αποτίσουμε φόρο τιμής στον Βασιλιά Πελέ, και ενώ πρότεινα ταπεινά στις 211 ομοσπονδίες μελών μας τουλάχιστον ένα γήπεδο ποδοσφαίρου ή χώρος να φέρει το όνομά του, θα δώσουμε το παράδειγμα δίνοντας στο γήπεδο της έδρας μας το όνομα «Estádio Pelé – FIFA Zürich». Um abraço e viva o Rei!», καταληγει ο πρόεδρος της FIFA.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Επεισόδια στη Λιβαδειά – Χημικά από την ΕΛ.ΑΣ. σε οπαδούς του Παναθηναϊκού

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέρασε τα ιατρικά στην Αλ Νασρ και παρουσιάζεται

Πελέ: Ολοκληρώθηκε το λαϊκό προσκύνημα – Ο πλανήτης αποχαιρετά τον «βασιλιά» του ποδοσφαίρου (Live)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:42