search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:14
MENU CLOSE

Καθημερινή κατά κυβέρνησης για το θέμα των φαρμάκων

04.01.2023 09:08
kathimerini new

Οταν η κατ’ εξοχήν φιλοκυβερνητική εφημερίδα – η Καθημερινή – κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση η τελευταία θα πρέπει να προβληματίζεται αν μη τι άλλο…

Αυτη τη φορά η ναυαρχίδα του τύπου της ΝΔ καλέι την κυβέρνηση «να δει άμεσα την έλλειψη φαρμάκων, ένα πρόβλημα που εάν δεν λυθεί μπορεί να αποτελέσει βόμβα στα θεμέλιά της πολύ μεγαλύτερη από τις υποκλοπές».

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «επειδή ο Ιανουάριος προβλέπεται άγριος από πλευράς ιώσεων, το θέμα πρέπει να λυθεί άμεσα».

Ειδικότερα γράφει η Καθημερινή: «Οι υποκλοπές δεν έχουν επηρεάσει, όσο θα περίμενε η αντιπολίτευση τουλάχιστον, το πολιτικό σκηνικό, το οποίο μένει αμετάβλητο σε γενικές γραμμές. Το βασικό επιχείρημα είναι πως οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για πράγματα που δεν τους επηρεάζουν άμεσα. Αληθές.

Για αυτόν τον λόγο η κυβέρνηση καλείται να δει άμεσα την έλλειψη φαρμάκων, ένα πρόβλημα που εάν δεν λυθεί μπορεί να αποτελέσει βόμβα στα θεμέλιά της πολύ μεγαλύτερη από τις υποκλοπές.

Ακόμη και τις μέρες των εορτών, που παραδοσιακά επικρατεί νηνεμία, καταγραφόταν μεγάλη δυσαρέσκεια από πολίτες που δεν μπορούσαν να βρουν απλά αντιπυρετικά. Και επειδή ο Ιανουάριος προβλέπεται άγριος από πλευράς ιώσεων, το θέμα πρέπει να λυθεί άμεσα. Kαι ο ΕΟΦ αν θέλει, μπορεί».

Διαβάστε επίσης

Εύα Καϊλή: «Σφαγή» Τατιάνας – Δημητρακόπουλου – «Μιλάτε λες και είστε η “Πάπισσα” της νομικής επιστήμης» (Videos)

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου

Αυτό είναι το πιο πολυακουσμένο τραγούδι στην ιστορία του Spotify

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:13