search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:20
MENU CLOSE

Κώστας Φραγκολιάς: Η δήλωσή του για τα επιδόματα στους 25χρονους και η απάντηση στις οργισμένες αντιδράσεις (Video)

05.01.2023 11:24
kostas-fragkolias-new

Την απάντησή του στα αμέτρητα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε έπειτα από τη δήλωσή του για τα επιδόματα στους 25χρονους έδωσε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Μέσα από την εκπομπή Happy Day, ευχαρίστησε όσους απευθύνθηκαν με ευγένεια απέναντί του, ενώ δεν θεωρεί ότι έχει να λογοδοτήσει σε όσους δεν είχαν μια όμορφη προσέγγιση απέναντί του.

«Να κάτσω εγώ να πω αν έχω δουλέψει και τι ένσημα έχω και σε ποιους… Ας ψάξουν να τα βρούνε. Να απαντήσω στο ατσαλάκωτο μπλουζάκι ή στη σιδερωμένη αρκουδίτσα; Σε ποιον να απαντήσω; Ευχαριστώ αυτούς που απευθύνθηκαν προσωπικά στον λογαριασμό μου στο Instagram και είχαμε μία πολύ ωραία συζήτηση… Και με όσους διαφώνησα. Και με τους περισσότερους, το 99% καταλήξαμε μαζί κάπου. Ευχαριστώ για την ωραία και όμορφη προσέγγιση. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω τίποτα.

Η αλήθεια μας παρεξηγείται πάντα… Εγώ γιατί έκανα δύο και τρεις δουλειές τον χρόνο, πριν αρχίσω τα ταξίδια. Είχα και συγκάτοικο για να τα βγάζω πέρα, γιατί έβαλα; Εγώ επίδομα δεν έχω πάρει» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Είχα εμπειρία με φάντασμα – Άκουγα τις παντόφλες, το γκαζάκι, ξέρω σε ποιο σημείο έπινε καφέ» (Video)

Σοφία Αλιμπέρτη: «Μεγαλώνω, φοβάμαι να είμαι μόνη»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Τι απαντά στην καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:20