search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:54
MENU CLOSE

Σοφία Αλιμπέρτη: «Μεγαλώνω, φοβάμαι να είμαι μόνη»

05.01.2023 10:26
sofia-alimperti-new

Στην απόφασή της να βρίσκεται τα τελευταία χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αναφέρθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, εξηγώντας ότι ο λόγος που στράφηκε στον χώρο της εστίασης δεν ήταν ένα χόμπι, αλλά βιοποριστικός.

Ερωτηθείσα σχετικά, η ηθοποιός εξηγεί ότι ποτέ δεν «καβάλησε το καλάμι», καθώς αφενός η δόξα δεν ήρθε από τη μια στιγμή στην άλλη και αφετέρου είχε την ωριμότητα να καταλάβει τι συνέβαινε.

Αναφερόμενη στη δουλειά της στην τηλεόραση, η ίδια απαντά ότι δεν της λείπει σε αντίθεση με την επικοινωνία με τον κόσμο την οποία θα ήθελε να επανακτήσει έστω μέσω ραδιοφώνου ή podcast.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω με τον κόσμο, ειδικά μετά από αυτά που μας βρήκαν, να μοιραστώ τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου» επισημαίνει.

Τέλος, αναφέρεται στην απόφασή της να αφήσει την Πάρο για τον χειμώνα έπειτα από αρκετά χρόνια και να επιστρέψει στην Αθήνα. Η Σοφία Αλιμπέρη τονίζει ότι φέτος ένιωσε την ανάγκη να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Φέτος αποφάσισα να έρθω στην Αθήνα για να βρεθώ στην αγκαλιά των παιδιών μου, στην ασφάλεια τους. Μεγαλώνω και φοβάμαι να είμαι μόνη. Θέλω κοντά την οικογένεια και τους φίλους μου» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Τι απαντά στην καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό

Ηλίας Μαμαλάκης: «Άρπαξα ένα μικρόβιο, μου δημιούργησε ένα σηπτικό σοκ και σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί» (Video)

Οργή κατά Φραγκολιά μετά τις δηλώσεις του για τα επιδόματα στους 25χρονους – «Να πάνε να δουλέψουν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:53