search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:24
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Κρατείται από την αστυνομία ο 6χρονος που πυροβόλησε τη δασκάλα του – «Δεν έγινε κατά λάθος», λένε οι Αρχές (Photos)

07.01.2023 19:42
VIRGINIA

Σε σοκ παραμένει η Βιρτζίνια μετά το αδιανόητο συμβάν κατά το οποίο ένα 6χρονο αγόρι, μαθητής Α’ Δημοτικού, πυροβόλησε σκόπιμα την περίπου 30 ετών δασκάλα του, η κατάσταση της οποίας είναι σοβαρή.

Μετά το τρομακτικό συμβάν, το αγόρι κρατείται από την αστυνομία. Το περιστατικό σημειώθηκε περί τις 14:00 (τοπική ώρα) στο Δημοτικό Richneck Elementary School.

Ακόμη δεν είναι σαφές πώς και γιατί περιήλθε στην κατοχή του παιδιού το όπλο, όμως οι Αρχές επισημαίνουν ότι το συμβάν δεν «έγινε κατά λάθος».

Η δασκάλα Abby Zwerner φέρει απειλητικά για τη ζωή της τραύματα και αμέσως μετά τον πυροβολισμό στο στήθος διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Τα πυρά έπεσαν ύστερα από διαπληκτισμό ανάμεσα στο παιδί και τη δασκάλα.

Τα κρούσματα ένοπλης βίας σε σχολεία αποτελούν μάστιγα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τον Μάιο, ένας έφηβος σκότωσε 19 μαθητές και δύο δασκάλες σε δημοτικό σχολείο της πόλης Ουβάλντε στο Τέξας.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Βομβαρδισμοί στην πόλη Μπαχμούτ παρά την «εκεχειρία των Χριστουγέννων»

ΗΠΑ: Από άνοια φέρεται να πάσχει ο φυλακισμένος πρώην πορνοστάρ Ρον Τζέρεμι

Απίστευτες στιγμές στη Βουλή των ΗΠΑ: Η… λαβή που δέχθηκε Ρεπουμπλικάνος βουλευτής για να μην «βουτήξει από τον γιακά» συνάδελφό του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:24