search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:08
MENU CLOSE

Ξυλόκαστρο: Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός που προκάλεσε τον θάνατο της 45χρονης υπαλλήλου καθαριότητας

08.01.2023 14:28
aporrimmatoforo

Φως στα αιτία του δυστυχήματος, που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, με θύμα 45χρονη υπάλληλο καθαριότητας, αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις των οδηγών των εμπλεκομένων οχημάτων.

Ο 36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που καρφώθηκε στο απορριμματοφόρο, με αποτέλεσμα να ακρωτηριάσει την άτυχη γυναίκα, νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις αίματος του 36χρονου για να διαπιστώσουν αν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 6:30 όταν οι υπάλληλοι στην καθαριότητα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμμάτων με το δημοτικό όχημα στην περιοχή Κάτω Πιτσά στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών. Ο 36χρονος οδηγός έπεσε με ταχύτητα στο απορριμματοφόρο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμης συνθήκες.

Βαριά τραυματισμένη η 45χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως πριν από 20 χρόνια ο πατέρας του 36χρονου είχε παρασύρει και σκοτώσει πεζό με το αυτοκίνητό του.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της 11χρονης που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Παίδων»

Φυλή: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Αγωνία για ορειβάτη που έπεσε σε χαράδρα

Θανατηφόρο τροχαίο στην Τριπόλεως-Πύργου: Ι.Χ. έπεσε σε μαντρότοιχο – Νεκρός 22χρονος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:07