search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:11
MENU CLOSE

Βέροια: Ομολόγησε η 29χρονη μητέρα ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα (video)

09.01.2023 12:39
aliakmonas_veroia_new

Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της η 29χρονη μητέρα από τη Βέροια η οποία είχε συλληφθεί ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία του μωρού της, το οποίο βρέθηκε νεκρό στον Αλιάκμονα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 29χρονη μητέρα ομολόγησε ότι η ίδια πέταξε το 11 μηνών βρέφος της στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο σημείο παρουσία ανακριτή.

Μέχρι σήμερα η ίδια ισχυριζόταν ότι επρόκειτο για ατύχημα και ότι το μωρό διέφυγε της προσοχής της και μπουσούλησε με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό, στο φράγμα του Αλιάκμονα.

«Θέλω να ανακαλεσω και να αλλάξω τη κατάθεση μου. Αυτα που είπα δεν συνέβησαν. Εγώ έριξα το παιδί στο νερό», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η 29χρονη, επίσης, φέρεται να αρνήθηκε πως είχε ανθρωποκτονο πρόθεση και δεν μπόρεσε να εξηγήσει τον λόγο που προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη της.

Σημειώνεται ότι η αναπαράσταση – αυτοψία είχε συνολική διάρκεια μίας ώρας και 40 λεπτά, ενώ έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Αύριο η 29χρονη αναμένεται να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, έπειτα από αίτημα του ανακριτή.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Διεκόπη για την Τετάρτη η δίκη – Πρώτος μάρτυρας ο Μάνος Δασκαλάκης

Σχολεία: Τι πρέπει να προσέξουν γονείς και παιδιά για ιώσεις και κορωνοϊό (video)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε το αίτημα Κούγια για αναβολή – Κανονικά η δίκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:11