search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:32
MENU CLOSE

Γαλλία: Η άβολη ερώτηση στον Μακρόν για τον γάμο του με τη Μπριζίτ – «Γιατί παντρεύτηκες την καθηγήτριά σου;» (video)

09.01.2023 16:47
emanuel-brigitte-macron_new

Μία εφημερίδα που ιδρύθηκε από ένα κέντρο φροντίδας για νέους στο φάσμα του αυτισμού, την «La Papotin», επισκέφθηκε πρόσφατα ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Η ομάδα νέων στο φάσμα του αυτισμού, που περιγράφεται ως «άτυποι δημοσιογράφοι», έκανε μία άβολη ερώτηση στον 45χρονο πρόεδρο, σχετικά με τον γάμο του με την Μπριζίτ.

«Είναι ο πρόεδρος. Θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα και να μην παντρευτεί την καθηγήτριά του» διάβασε την ερώτηση για την σύζυγό του ο ίδιος ο Μακρόν.

«Δεν έχει να κάνει με το αν πρέπει να αποτελείς παράδειγμα ή όχι. Όταν είσαι ερωτευμένος η επιλογή δεν είναι δική σου» απάντησε αρχικά ο Γάλλος πρόεδρος και συμπλήρωσε:

«Δεν ήταν ακριβώς καθηγήτριά μου. Ήταν η δασκάλα υποκριτικής μου. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, δεν ήταν η καθηγήτρια των μαθηματικών», με τους παριστάμενους να ξεσπούν σε γέλια και να σχολιάζουν ότι ήταν μια απάντηση για να… ξεγλιστρήσει. Από την πλευρά του, ο Μακρόν σχολίασε, γελώντας, ότι «ήδη διαστρεβλώνετε τις απαντήσεις μου».

Να σημειωθεί πως η Μπριζίτ Μακρόν ήταν μητέρα τριών παιδιών και 24 χρόνια μεγαλύτερή του όταν γνωρίστηκαν στο λύκειο, όπου εκείνος ήταν μαθητής και εκείνη καθηγήτρια πριν τελικά να παντρευτούν το 2007.

Παράλληλα, ο Μακρόν ρωτήθηκε και αν έχει αρκετά χρήματα, με τον ίδιο να απαντά ότι ως πρόεδρος της Γαλλίας εισπράττει λιγότερα χρήματα από όταν εργαζόταν ως τραπεζίτης.

Διαβάστε επίσης:

Κίνα: Η επαρχία όπου σχεδόν όλοι οι κάτοικοι έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό (Video)

Πρίγκιπας Χάρι: Με επίθεση στην Καμίλα υπερασπίστηκε το βιβλίο του – «Στόχος της ήταν η κορώνα» (Videos)

Διάστημα: Ανακαλύφθηκαν τα πιο… καυτά άστρα στο σύμπαν – Τι θερμοκρασία έχουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:32