search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 04:19
MENU CLOSE

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη για την απαγωγή και τους βιασμούς της φίλης του και όταν βγήκε από τη φυλακή επανέλαβε τα ίδια

10.01.2023 20:09
agios-panteleimonas-new

Σοκάρει η περίπτωση του 35χρονου Αιγύπτιου που πριν από λίγες ημέρες άρπαξε και βίαζε επί τριήμερο τη φίλη του από τη Βουλγαρία απειλώντας την ότι θα κάνει κακό στα παιδιά της αν κατήγγειλε όσα βίωσε.


Όπως αποκαλύφθηκε, πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που την Πρωτοχρονιά του 2022 άρπαξετη σύντροφό του, τη φυλάκισε στο διαμέρισμα του στον Άγιο Παντελεήμονα και αφού την έσπασε στο ξύλο σε live σύνδεση απο το προφίλ της στο Facebook και μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της που το ειχε κάλεσει με βιντεοκλήση από τη Βουλγαρία, ανοιγόκλεινε μια φιάλη υγραερίου και απειλούσε να τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα.

Μάλιστα, σε έξαλλη κατάσταση και υπό την επήρεια μέθης, φώναζε στη σύντροφό του: «Ξέρω ότι θα έρθει η αστυνομία αλλά εγώ μπορεί και να σε σκοτώσω σήμερα» και στους αστυνομικούς που τον καλούσαν να παραδοθεί: «Όχι δεν βγαίνω με τίποτα, θα πεθάνουμε όλοι μαζί!».

Ο Αιγύπτιος δράστης, φυλακίστηκε και μόλις βγήκε έξω και συγκεκριμένα στα τέλη Νοεμβρίου, άρπαξε και πάλι την 32χρονη Βουλγάρα σύντροφό του και για τρεις ημέρες απο την προηγούμενη Πέμπτη μέχρι τη Δευτέρα, τη φυλάκισε στο ίδιο διαμέρισμα και τη βίαζε απειλώντας οτι θα κάνει κακό στα παιδιά της αν τον καταγγείλει για τους βιασμούς.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στις αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Ειδικό Δικαστήριο: Στις 23 Ιανουαρίου απολογείται η Ελένη Τουλουπάκη

«Κιβωτός του Κόσμου»: Προθεσμία να απολογηθεί στις 3 Φεβρουαρίου έλαβε ο π. Αντώνιος

Κορωπί: Αποφυλακίζεται η γυναίκα που είχε σκοτώσει τη σύζυγο του εραστή της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34