search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:14
MENU CLOSE

Δημήτρης Φραγκιόγλου: Γνωστός ηθοποιός διέδωσε ότι οι γονείς μου πλήρωσαν 2 εκατ. για να παίξω

12.01.2023 22:00
xlapatsas

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου αναφέρθηκε σε γνωστό συνάδελφό του από τον χώρο της υποκριτικής, που είχε διαρρεύσει σε βάρος του μία φήμη, όσον αφορά τη δική του πορεία ως ηθοποιός.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ο ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά» αποκάλυψε αρχικά ότι:

«Ήταν στο πολύ ξεκίνημά μου. Ένας πολύ μεγάλος σήμερα πρωταγωνιστής για κάποιον λόγο διέδωσε ότι στη δεύτερη επαγγελματική παράσταση στην οποία συμμετείχα είχαν βάλει οι γονείς μου 2 εκατομμύρια δραχμές τότε για να παίξω, το οποίο εννοείται ότι είναι μύθευμα. Ο άνθρωπος αυτός σήμερα ζει και μεγαλουργεί».

Στην πορεία των δηλώσεών του, τόνισε: «Αν είχα αυτά τα λεφτά τότε, θα είχα ανοίξει εξ αρχής το δικό μου θέατρο και θα τελείωνε. Δεν θα ‘χα κανέναν ανάγκη».

Όπως είπε στη συνέχεια, οι πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου με τις αποκαλύψεις του #ΜeToo, του επέτρεψαν να μάθει ότι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος λειτουργούσε για χρόνια υπόγεια σε βάρος του.

Σχετικά με αυτό, επισήμανε:

«Τον τελευταίο καιρό έχουν συμβεί διάφορα γεγονότα στον χώρο μας και βγαίνουν διάφορα στη φόρα. Μέσα σε αυτά έμαθα ότι για μπόλικες δουλειές στις οποίες είχε προταθεί κάποιος καλός άνθρωπος με είχε… καθαρίσει. Δεν έχω διεκδικήσει πράγματα λόγω σεμνότητας και ανασφάλειας σαν άνθρωπος. Την ίδια διαδρομή, τα ίδια λάθη θα έκανα».

Διαβάστε επίσης:

Release Athens: Οι Arctic Monkeys προσθέτουν και δεύτερη μέρα στην Αθήνα μετά το sold out

Πρίγκιπας Χάρι: Ρεκόρ πωλήσεων για το βιβλίο του – 1,4 εκατ. αντίτυπα την πρώτη ημέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:10