search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:20
MENU CLOSE

Κώστας Φραγκούλης: Απόπειρα αυτοκτονίας για την σύζυγο του 16χρονου Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό

13.01.2023 16:15
kideia kosta fragkoyli- new

Να βάλει τέλος στη ζωή της επιχείρησε η σύζυγος του 16χρονου Ρομά που έπεσε νερός από πυρά αστυνομικού μετά από καταδίωξη στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα του Κώστα Φραγκούλη που έφυγε από βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει 20 ευρώ και τελικά δέχτηκε πυρά από αστυνομικούς που τον καταδίωκαν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, επιχείρησε να αυτοκτονήσει. 

Η νεαρή γυναίκα, που είναι μητέρα ενός παιδιού, βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατο του συζύγου της και πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε πλύση στομάχου. Σήμερα, βγήκε από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι της.

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ: Πυρετώδεις εργασίες στο Τατόι – Καθαρίστηκε ο περιβάλλων χώρος για την ταφή (Photos/ Video)

Δέκα συλλήψεις σε μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για συμμορία που διέπραττε κλοπές

Πατήσια: Επιχείρηση έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας για χρέος 880 ευρώ (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:18