search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:18
MENU CLOSE

Πορτοσάλτε κατά κυβέρνησης για πανεπιστημιακή αστυνομία: Αν ήταν να αλλάξει σωβρακάκια, δεν χρειάζεται να το κάνει (Video)

13.01.2023 10:57
arisportosalte111_new

Ενοχλημένος από το «πάγωμα» των κυβερνητικών σχεδίων για την πανεπιστημιακή αστυνομία φαίνεται ότι είναι ο Άρης Πορτοσάλτε.

Έτσι το πρωί της Παρασκευής (13/1) στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ο γνωστός δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στο Μέγαρο Μαξίμου για το συγκεκριμένο θέμα.

Όταν ο Άρης Πορτοσάλτε αναρωτήθηκε: «δεν θα περιπολούσε η πανεπιστημιακή αστυνομία απ’ έξω;», ο Δημήτρης Οικονόμου του απάντησε αρνητικά.

«Μισό λεπτό. Την πανεπιστημιακή αστυνομία την εξήγγειλε η κυβέρνηση, ας μην το έκανε. Αν φοβόταν, αν είχε γωνίες με τον εαυτό της, η κυβέρνηση δεν χρειαζόταν να πει κουβέντα για τίποτα. Θα συνεχίζαμε να ζούμε, όπως ζούμε εδώ και 50 χρόνια. Με την ηγεμονία διαφόρων μειοψηφιών που κάνουν ότι θέλουν», συνέχισε με καυστικό ύφος ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Ηττάται η κυβέρνηση, να το πούμε ευθέως στο πρόσωπο. Ηττάται. Δεν χρειαζόταν να ανοίξει το θέμα. Αν ήταν να αλλάξει σωβρακάκια, δεν χρειάζεται να το κάνει. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να σηκώσεις το βάρος, μην το κάνεις», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι – Spoiler: Νέο κεφάλαιο στη ζωή των ηρώων – Η Άννα και βασική ύποπτη για φόνο

Πρώτο σε τηλεθέαση και την Τετάρτη το «Survivor All Star»

«Μουσικό Κουτί» τέλος – Η ανάρτηση του Νίκου Πορτοκάλογλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:18