search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 23:07
MENU CLOSE

ΓΕΕΘΑ: Υποκινούμενη η επιχειρούμενη υπονόμευση του Κωνσταντίνου Φλώρου

14.01.2023 19:15
flwros

«Η επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα συγκυρία είναι προδήλως υποκινούμενη και εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα», επισημαίνει το  ΓΕΕΘΑ σε ανακοίνωσή του, αναφορικά με ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento που επικαλείται έγγραφο της ΕΥΠ και εμφανίζει τον Κωνσταντίνο Φλώρο να αγόρασε σπίτι με μαύρο χρήματα.

Το ΓΕΕΘΑ κάνει λόγο για πρωτοφανή επίθεση λάσπης και παραπέμπει στο «Πόθεν Έσχες» του. «Επειδή, η πρωτοφανής στην ελληνική πολιτική ιστορία επίθεση λάσπης επεκτείνεται σε τεχνηέντως κατασκευασμένα αφηγήματα περί δήθεν περιουσίας του ιδίου ή μελών της οικογένειας του, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: η οικονομική κατάσταση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ περιγράφεται λεπτομερώς -όπως προβλέπεται- στα “Πόθεν Έσχες” πού έχουν κατατεθεί και στα “Ε9” και είναι στη διάθεση των αρμοδίων. Το ίδιο συμβαίνει και με τις δηλώσεις των μελών της οικογένειας του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Οι δήθεν ισχυρισμοί είναι απολύτως ψεύτικοι, συκοφαντικοί, αναπόδεικτοι και εκτός πάσης πραγματικότητας. Δεν πρόκειται δε επ’ ουδενί να αλλοιώσουν την σχέση εμπιστοσύνης με την πολιτική ηγεσία και με το ΚΥΣΕΑ. Ο ΑΓΕΕΘΑ επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του και συνεχίζει να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντα, που η Πατρίδα τού έχει αναθέσει, πιστός στον όρκο του, στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Ιεράπετρα: Ισόβια στον 55χρονο που έσφαξε την εν διαστάσει σύζυγό του

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ Νοτιοδυτικά της Γαύδου

O Δημητρακόπουλος «ξαναχτυπά» – «Ζαμέ Πειραιάς» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42