search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:29
MENU CLOSE

Ουγγαρέζος για την «κόντρα» του με την Καινούργιου: «Δεν ξεχνάω ποτέ, είναι πολλά αυτά που έχουν συμβεί» (Video)

16.01.2023 09:07
oyggarezos-kainoyrgioy-new

Για την κόντρα του με την Κατερίνα Καινούργιου κλήθηκε να μιλήσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους δε μιλούν λόγω διάφορων… παραξηγήσεων.

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark του OPEN, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι είχε συνεργαστεί παλαιότερα στην πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού μα την Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο, είναι πολλά αυτά που έχουν κλονίσει τη σχέση τους.

«Μαζί είχαμε ξεκινήσει στο MEGA αν και εκείνη είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα. Εγώ δεν ξεχνάω ποτέ, αυτό είναι καλό και κακό. Ακριβώς επειδή έχουμε ξεκινήσει μαζί, την ξέρω πάρα πολύ καλά. Την ξέρω από την καλή και εσχάτως και από την ανάποδη. Θεωρώ ότι είναι ένα παιδί που έχει δουλέψει πάρα πολύ. Δεν μιλάμε γιατί έχει προκύψει μια παρεξήγηση από τη δική μου πλευρά.

Προφανώς είναι πάνω από δύο, τρία, τέσσερα, πέντε τα ερεθίσματα. Θέλω να μείνει έτσι ωστόσο πάντα έχω στο μυαλό μου ότι έχει μια απίστευτη ψυχή, είναι από μια πάρα πολύ καλή οικογένεια που την έχει μεγαλώσει με πολλή αγάπη και ο αδελφός της είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Επιλέγω να θυμάμαι αυτό. Αν αυτό υπερισχύσει, ναι, δεν έχω θέμα κάποια στιγμή να τα ξαναβρούμε αλλά είναι πολλά που έχουν συμβεί» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Λαμπάτος: «Πολλά τα λεφτά που πρέπει να δώσω στον Σεφερλή αλλά είμαι περήφανος που μίλησα» (Videos)

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις φήμες χωρισμού του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Miss Universe 2022: Νέα «Βασίλισσα της Ομορφιάς» από τις ΗΠΑ – Εκτός 16άδας η Ελλάδα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:21