search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 03:17
MENU CLOSE

Πρώτο crash test τηλεθέασης σταθμών πριν τη δεύτερη «μεγάλη μάχη» το ΠΣΚ

16.01.2023 16:26
kideia-teos-1

Διαφορετικό ήταν το περασμένο Παρασκευοσαββατοκύριακο συγκριτικά με τα προηγούμενα για συγκεκριμένους και διαφορετικούς λόγους.

Στο τριήμερο πραγματοποιήθηκε το πρώτο crash test μεταξύ του διαβόητου ριάλιτι «Survivor all star» και ης σειράς μυθοπλασίας «Η γη της ελιάς».

Την Παρασκευή το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης κατευθύνθηκε στον Alpha. Σχεδόν ίδιο, σε μέγεθος, μερίδιο με τον Alpha παρουσίασε το Mega και από κοντά με παρόμοια δυναμική ήταν ο Alpha.

Η ενημέρωση το μεγαλύτερο μέρος της οποίας μονοπώλησε το θέμα του θανάτου του τέως βασιλιά, Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, κράτησε ψηλά τις αποδόσεις των τριών σταθμών. Η πρωινή ζώνη σε Alpha και ANT1 μαγνήτισε αρκετά βλέμματα, στο Mega υψηλή συγκέντρωση καταγράφηκε στην εκπομπή «Live news».

Το Σάββατο με μικρό προβάδισμα χάρη κυρίως στην πρωινομεσημεριανή ζώνη του αλλά και το «ρεύμα» που είχε η σουρεαλιστική κωμωδία «Μια τρελή τρελή οικογένεια», επικράτησε ο Alpha, σε απόσταση αναπνοής και «μέσα στο παιχνίδι» ο Σκάι χάρη στο «The Voice».

Την Κυριακή συμπληρώθηκαν οκτώ ημέρες από την πρεμιέρα του «Survivor all star». Το μεγαλύτερο μερίδιο μεταξύ των καναλιών είχε ο Σκάι. Σε σχέση όμως με τα μερίδια που είχε αποσπάσει ο σταθμός τις ημέρες της περασμένης εβδομάδας κατά τις οποίες τα επεισόδια του ριάλιτι ήταν στον αέρα, εκείνο της περασμένης Κυριακής ήταν υψηλό όμως υπολειπόταν σε μέγεθος σε σχέση με των τα μερίδια που είχε αποσπάσει ο Σκάι από την προπερασμένη Κυριακή έως την προηγούμενη Τετάρτη.

Με βάση τα δεδομένα της Nielsen φαίνεται ότι η φόρα που είχε το ριάλιτι του Σκάι ανακόπηκε από την αναμέτρηση του με νέο επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» το οποίο μετέδωσε χθες το Mega. Σε σχέση με την περασμένη Κυριακή εξάλλου το ριάλιτι είχε χαμηλότερη απόδοση.

Από την συγκριτική παρατήρηση των διαγραμμάτων τηλεθέασης των δύο σταθμών μπορεί να διαπιστώσει κάποιος ότι μόλις ολοκληρώθηκε η προβολή της σειράς του Mega ο δείκτης τηλεθέασης στον Σκάι πήρε ανοδική πορεία. Πάντως το «Survivor all star» ήταν το πρόγραμμα με την υψηλότερη συγκέντρωση τηλεθεατών του ΠΣΚ.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ο Σταύρος βάζει ντετέκτιβ και μαθαίνει τα πάντα για την Αργυρώ (Video)

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ευκολίες και κακοπληροφόρηση με αφορμή την κάλυψη της κηδείας

«Η Γη της Ελιάς» – Spoiler: Η Ιουλία πιέζει τον Στάθη για τον γάμο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02