search
ΠΕΜΠΤΗ 25.09.2025 06:56
MENU CLOSE

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα μετά από τροχαίο στην Αττική Οδό – Πού καταγράφονται καθυστερήσεις

17.01.2023 19:20
kinisi troxaio- new

Σοβαρό τροχαίο στην Αττική Οδό με εμπλεκόμενα τρία οχήματα προκαλεί μεγάλο μποτιλιάρισμα στην έξοδο για Πειραιά, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Οι καθυστερήσεις φτάνουν μέχρι και τα 30 λεπτά , ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ένα από τα ΙΧ έχει αναποδογυρίσει. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Στο σημείο της Αττικής οδού έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, που απεγκλώβισαν μια οδηγό η οποία είναι καλά στην υγεία της.



Καθυστερήσεις παρατηρούνται  και στο κέντρο της Αθήνας, στην κάθοδο της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ύψος του Ευαγγελισμού.

Διαβάστε επίσης:

Μοσχάτο: Θύμα ξυλοδαρμού από επενδυτές ο λογιστής – Η σύζυγός του είχε κλέψει χρήματα και έγινε «καπνός»

Νίκος Ξανθόπουλος: Βγήκε από την εντατική μετά από έναν μήνα νοσηλείας

«Μπλόκο» της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σε μετονομασία της οδού Λαγκαδά σε Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.09.2025 06:53