search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 07:02
MENU CLOSE

Μοσχάτο: Θρίλερ με τον απαγχονισμένο άνδρα που βρέθηκε χθες σε διαμέρισμα – Τι  εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

17.01.2023 07:18
peripoliko new

Πολλά ερωτηματικά προκύπτουν ύστερα από τον εντοπισμό ενός απαγχονισμένου άνδρα το βράδυ της Δευτέρας σε διαμέρισμα της οδού Άνδρου, στο Μοσχάτο. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ενώ κάνει έρευνα στο περιβάλλον του άτυχου άνδρα.

Ολα άρχισαν χθες όταν περίοικοι άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα 2ο ορόφου πολυκατοικίας και ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.

Μία 50χρονη γυναίκα από το στενό περιβάλλον του άτυχου άνδρα άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, οι οποίοι όταν μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού βρήκαν τον 50χρονο κρεμασμένο από αυτοσχέδιο βρόχο σε μονόζυγο.

Η 50χρόνη έδωσε κατάθεση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι ο νεκρός άνδρας της χρωστούσε χρήματα και τσακώθηκαν νωρίτερα για τον λόγο αυτό.

Ωστόσο απο χθες το βράδυ η αστυνομία εξετάζει όλα τα πιθανά σενάρια για τον θπάνατο αυτου του ανθρώπου και ιδιαίτερα τον ρόλο της γυναίκας η οποία ωστόσο υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με τον απαγχονισμό.

Διαβάστε επίσης

Συνελήφθη στην Αρτέμιδα για διάρρηξη αλλά αναζητούνταν για τον …μισό ποινικό κώδικα

Με αρνητικό τεστ η είσοδος ταξιδιωτών από την Κίνα στην Ελλάδα

Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ: Όλα όσα έγιναν στην κηδεία – Αναχωρούν οι πρώτοι «γαλαζοαίματοι» μετά τα… θαλασσινά (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 06:58