search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:39
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταγγέλλει για ξυλοδαρμό τον Μάνο Δασκαλάκη – «Λέει ψέματα ότι τη χτυπούσα», υποστηρίζει ο ίδιος (Video)

17.01.2023 15:26
nb_pispiriggou_daskalakis-1

Η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη φαίνεται πως είναι αρκετά τεταμένη, μετά και την καταγγελία της ίδιας για ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρει στην απολογία της: «Εκείνος μου πήρε το κινητό από τα χέρια και το πέταξε προς το μέρος μου, με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει. Όταν κατάλαβε ότι το όλο περιστατικό γινόταν μπροστά στη Τζωρτζίνα, με έβαλε στο υπνοδωμάτιό μας και άρχισε να μου ρίχνει χαστούκια στο πρόσωπο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ασκούσε βία σε βάρος μου…».

«Λέει ψέματα ότι τη χτυπούσα», υποστηρίζει ο Δασκαλάκης

Από την πλευρά ο Μάνος Δασκαλάκης διαψεύδει τους ισχυρισμούς της εν διαστάσει συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, ότι την χτυπούσε και την κακοποιούσε.

Οι καταγγελίες έγιναν από την ίδια την 34χρονη, κατά την απολογία της στην ανακρίτρια αναφορικά με τους θανάτους των παιδιών τους, Μαλένας και Ίριδας.

Η κατηγορούμενη μητέρα κατήγγειλε τον τότε σύζυγό της ότι τη χτύπησε τρία εικοσιτετράωρα πριν βρεθεί νεκρή η μικρή Ίριδα. Αρχικά, περιέγραψε τη γνωριμία της με τον Μάνο Δασκαλάκη, τον Ιανουάριο του 2013, που οδήγησε σε γάμο και στη γέννηση της Τζωρτζίνας, το ίδιο έτος.

Τι ανέφερε στην απολογία της η Πισπιρίγκου

Όλα έμοιαζαν ρόδινα τα πρώτα 5 χρόνια είπε και συνέχισε: «Τα σύννεφα στον γάμο μου με τον Μάνο ξεκίνησαν αρχές του 2018, όταν αντιλήφθηκα ότι άρχισε να αλλάζει η συμπεριφορά του. Το καλοκαίρι του 2018 δημιουργήθηκε ένταση στη σχέση μας, όταν έλαβα κλήση από κάποιον ο οποίος με ενημέρωσε ότι ο Μάνος είχε επί έξι μήνες αισθηματικό δεσμό με τη σύντροφό του… Aποφάσισα να τον συγχωρήσω για χάρη των παιδιών και για να μη διαλυθεί η οικογένειά μας, καθώς θεώρησα ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό», αναφέρεται στο απολογητικό υπόμνημα της 34χρονης σύμφωνα με το pelop.gr.

Τον Μάρτιο του 2019, η Μαλένα εμφάνισε σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Αρρώστησε η Μαλένα και το γεγονός αυτό μας έδεσε περισσότερο, καθώς ο Μάνος είχε τύψεις που δεν ασχολούταν τόσο με την οικογένειά μας. Μετά τον θάνατο της Μαλένας, κατέρρευσα και ήμουν ψυχολογικά ράκος… Άρχισα κάποιες συνεδρίες με ψυχολόγο, για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου…Ο Μάνος δεν μπορούσε να αντιληφθεί τον ανείπωτο πόνο που βίωνα και εξαιτίας της καταθλιπτικής αυτής κατάστασης μου ζήτησε να χωρίσουμε».

Στη συνέχεια ανέφερε τι συνέβη με την Μαλένα, πρόσθεσε: «Μετά τον θάνατο του παιδιού, ο Μάνος αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι. Μετά την απώλεια της Μαλένας μας, η Τζωρτζίνα ζητούσε επίμονα ένα αδελφάκι και το ίδιο ακριβώς αισθανόμουν και εγώ, οπότε αποφασίσαμε με τον Μάνο να αποκτήσουμε παιδί. Έτσι το 2020 έμεινα έγκυος για τρίτη φορά και η κατάσταση στο σπίτι μας άρχισε σιγά-σιγά να ομαλοποιείται».

Διαβάστε επίσης:

«Καμπανάκι» Λαγουβάρδου για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πέφτει απότομα η θερμοκρασία, έρχονται βροχές και καταιγίδες (Video)

Άντριου Τέιτ: Πορεία στην Αθήνα για την αποφυλάκιση του μισογύνη influencer που κατηγορείται για sex trafficking και βιασμό (videos)

Δίκη για το Μάτι: «Τον γύρισα ανάσκελα, του μιλούσα και δεν απαντούσε… Ήταν μαύρος παντού»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:35