search
ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 02:36
MENU CLOSE

«Χρησμός» Μητσοτάκη για το ραντεβού με τις κάλπες

18.01.2023 15:48
mitsotakis-oreivatis-1-new

Περιοδεία στον Κορυδαλλό πραγματοποίησε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των προεκλογικών του επισκέψεων σε δήμους και περιοχές της χώρας.

Στο επίκεντρο των δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε το ζήτημα της μετεγκατάστασης των φυλακών που βρίσκονται στην περιοχή, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για αύξηση και προστασία του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών, έκανε εκτενή αναφορά στα οικονομικά μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση, ενώ αναφέρθηκε και στο ψηφιακό κράτος, καθώς επισκέφθηκε το Κέντρο Ψηφιακής Εκπαίδευσης του δήμου.

Αν και δεν έχει δώσει ακριβή ημερομηνία για την προσφυγή στις κάλπες, ωστόσο σε μία ατάκα του, κατά τη διάρκεια σύντομης συζήτησης του με ορειβάτη-περιπατητή, ίσως να «φωτογράφισε» τις σκέψεις του για το πότε ακριβώς θα στηθούν.

Ο πρωθυπουργός βλέποντας το μπουφάν που φορούσε τον ρώτησε αν είναι ορειβάτης, εκείνος απάντησε «ναι» και τότε άνοιξε ένας μικρός διάλογος για αναβάσεις: «Θέλω να πάω στον Όλυμπο τον Μάιο» είπε ο πρωθυπουργός για να του απαντήσει ο ορειβάτης: «Έλα να σε πάω» και τον κ. Μητσοτάκη να συμπληρώνει: «Μετά τις εκλογές, να ανέβουμε».

Ενδεχομένως αυτός ο διάλογος να επιβεβαιώνει το σενάριο για πρώτες κάλπες στις 9 Απριλίου καθώς αν υπολογίσει κανείς ότι μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης κάλπης πρέπει να μεσολαβήσουν 4-5 εβδομάδες τότε μέχρι τις 21 Μαΐου θα έχουν διεξαχθεί και οι δεύτερες εκλογές.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παππάς: Εξώδικα μέσα στην ημέρα σε Manifesto, Ελεύθερο Τύπο και Πρετεντέρη

Μαρκ Άνγκελ: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης της Εύας Καϊλή στην Αντιπροεδρία του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Περιοδεία Μητσοτάκη στον Κορυδαλλό: «Οι φυλακές θα μετεγκατασταθούν, κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ακρίβεια» (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 01:32