search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:01
MENU CLOSE

Πάτρα: Ισχυρά μέτρα ασφαλείας – Φόβοι των αρχών για επεισόδια μετά τις συλλήψεις των επτά

18.01.2023 23:21
astynomia 654- new

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι Αρχές της Πάτρας μετά τις συλλήψεις επτά ατόμων μεταξύ των οποίων και ο γιος του καταδικασμένου μέλους της 17Ν «Στέλιου».

Σύμφωνα με το thebest.gr σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές της Πάτρας για τυχόν επεισόδια, μετά την ευρεία επιχείρηση των τοπικών αρχών.

Οι αστυνομικοί, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, λαμβάνουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Πάτρας, υπό τον φόβο βίαιων επεισοδίων, ενώ σύμφωνα με το τοπικό μέσο, το ίδιο συμβαίνει σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο εκ των συλληφθέντων φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε σειρά ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών και των ΕΛΤΑ, αλλά και σε σούπερ μάρκετ, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Στις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των συλληφθέντων εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά, περίπου 250 γραμμάρια του ισχυρού εκρηκτικού C4 και ένας πυροκροτητής, υλικά μεταμφιέσεως, ασύρματοι και 2.150 ευρώ.

Εντοπίστηκαν, επίσης, τέσσερα εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης και 18 κιλά του ναρκωτικού σε αποξηραμένη μορφή, όπως και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι θα αποσταλούν για ανάλυση του περιεχομένου τους στη διεύθυνση εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έρχεται «ψυχρή εισβολή» ακόμη και στα 600 μέτρα – Πού θα σημειωθούν τα φαινόμενα (Video)

Κορωνοϊός: «Καμπανάκι» των επιστημόνων για τη μετάλλαξη Κράκεν – Φόβοι για αύξηση θανάτων, πόσο προστατεύουν τα εμβόλια

Σοκ στην Κρήτη: Κοπέλα καταγγέλλει πολλαπλούς βιασμούς από ομάδα ανηλίκων όταν ήταν 12 ετών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:01