search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:06
MENU CLOSE

Η Μαντόνα ψάχνει στα 64 το… manual για τη μητρότητα

19.01.2023 15:24
madona_new

Έγινε 64 χρόνων, έχει έξι παιδιά κι ακόμα η σούπερ σταρ της ποπ, Μαντόνα, λέει πως προσπαθεί να καταλάβει τον ρόλο της μητέρας.

Η Μαντόνα σε συνέντευξη που έδωσε σε τρεις διαφορετικές ευρωπαϊκές εκδόσεις του Vanity Fair, αναφέρει: «σήμερα εξακολουθώ να παλεύω να καταλάβω πως πρέπει να είμαι σαν μητέρα και σαν εργαζόμενη».

«Όποιος κι αν είσαι, το να έχεις παιδιά και να τα μεγαλώνεις είναι τέχνη. Και κανένας δεν δίνει βιβλίο με οδηγίες. Πρέπει να μάθεις από τα λάθη. Είναι ένα επάγγελμα που απαιτεί πολύ χρόνο. Και είναι εξαντλητικό γιατί ποτέ δεν ξεκουράζεσαι», λέει η Μαντόνα στη συνέντευξη.

Η βραβευμένη με Γκράμι σταρ της ποπ έχει έξι παιδιά: την 26χρονη Λούρδη, που την απέκτησε με τον πρώην φίλο της Κάρλος Λεόν, τον 22χρονο Ρόκο, που πατέρας του είναι ο πρώην σύζυγος της Μαντόνα, Γκάι Ρίτσι κι τέσσερα παιδιά που υιοθέτησε από το Μαλάουι- τον 17χρονο Ντέιβιντ, την 16χρονη Τσιφούντο Μέρσι και τις δίδυμες Εστέρι και Στέλα, που είναι δέκα χρόνων.

Η Μαντόνα λέει πως της δίνει μεγάλη ικανοποίηση να βλέπει «πως το καθένα από τα παιδιά της ανακαλύπτει τη δική του δημιουργικότητα».

«Ποτέ δεν ενθάρρυνα την κόρη μου να κάνει μουσική, ή τον γιο μου να ζωγραφίσει. Αλλά πάντα τους έδειχνα την μουσική, την τέχνη και είμαι ευτυχισμένη που έχουν βρει τρόπους να εκφραστούν. Τρέφω σεβασμό και εκτίμηση για τα παιδιά μου και για όσα κάνουν», λέει η Μαντόνα, της οποίας η μητέρα έφυγε εξαιτίας του καρκίνου σε ηλικία 30 χρόνων. Η Μαντόνα τότε ήταν μόλις πέντε χρόνων.

Η Μαντόνα παραδέχεται πάντως πως δεν είναι εύκολο για ένα παιδί να έχει μια μητέρα σαν εκείνη.  «Το να μεγαλώνεις με μια μητέρα σαν κι εμένα είναι πρόκληση», λέει  η Μαντόνα.

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου σε Μπακοδήμου: «Καλό είναι να δεχόμαστε την επιτυχία των πιο νέων» (Video)

«Michael»: Η ζωή του Μάικλ Τζάκσον στη μεγάλη οθόνη

Κιμ Καρντάσιαν: Αγόρασε τον διαμαντένιο σταυρό της πριγκίπισσας Νταϊάνα – Πόσα χρήματα έδωσε (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:06