search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:45
MENU CLOSE

«Η οργανωμένη προεκλογική κακοκαιρία» με SMS, βιντεοκασέτες και φωτογραφίες

19.01.2023 08:37
ekloges_new

Έρχεται λέει οργανωμένη κακοκαιρία στη χώρα τις επόμενες μέρες. Για την κακοκαιρία δεν ξέρω, αρμόδιοι είναι οι μετεωρολόγοι, εγώ προβλέπω «οργανωμένη κακοκαιρία κατά την προεκλογική περίοδο».

Λίγο οι υποκλοπές, κάτι με τον Φλώρο, κάποιες επενδύσεις βουλευτών με τραπεζική στήριξη, να προσθέσουμε ολίγη με Καλογρίτσα –άντε πάλι με τα SMS, κασέτες, βίντεο και φωτογραφίες– μ’ αρέσει που αυτοί που τα κάνουν, επικαλούνται μέρα παρά μέρα τα προσωπικά δεδομένα!!

Έτσι θα πάμε μέχρι τις εκλογές του Απριλίου, με μπόλικο τοξικό κλίμα που θα «φορτώσει» ποσοστά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, είπαμε εκλογές Απρίλιο και πρέπει να σας πω, ότι προς το τέλος του μήνα, ο Μητσοτάκης θα ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία, –2/4 ή 9/4– (Εγώ είχα προβλέψει 29 Μαρτίου, αλλά μάλλον έπεσα 10 μέρες έξω).

Είπα πόλωση και βλέπω την νύφη να την πληρώνει απ’ αυτήν το ΚΙΝΑΛ. Αν στις δημοσκοπήσεις το βρίσκουν 10% –και κάτι ψιλά–, πόσο θα πάει όταν ζορίσουν οι προκλητικές κόντρες; Εδώ που τα λέμε, είναι και λίγο άτυχος Ανδρουλάκης, αφού δεν λέει να περάσει το πρόβλημα με το πόδι του –περαστικά πρόεδρε και υπομονή– καθώς κάτι δεν πήγε καλά με την επέμβαση και δυσκολεύεται ακόμα να κάνει κινήσεις. Όχι προεκλογικές, αλλά σαν άνθρωπος να περπατήσει, να πάει περιοδεία και λοιπά. Δεν το λες και τύχη. Του ήρθε κατακέφαλα και υπόθεση Καϊλή, δεν είναι και καλό το κλίμα στην κοινοβουλευτική ομάδα, έχει και ο ίδιος ευθύνη που έχει να μιλήσει με βουλευτές κάτι μήνες.
Με όλα αυτά μαζεμένα, το 10% φαντάζει και πολύ.

Η μόνη κινητικότητα που εμφανίζεται στο ΚΙΝΑΛ είναι η αναζήτηση υποψηφίου για την Περιφέρεια Αττικής αλλά και εδώ υπάρχουν δυσκολίες γιατί πρέπει να ξεπεραστεί το ψυχολογικό, «δεν συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ». Εντάξει ρε συντρόφια αλλά πώς θα γίνει, αφού μόνο με κοινό υποψήφιο δείχνει ότι μπορεί να νικήσεις είτε τον Πατούλη, είτε υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας.
Πώς να το κάνεις όμως αυτό προεκλογικά; Και πόσο θα προλάβεις μετά τις εθνικές εκλογές;

Ε, ρε διλήμματα…

Διαβάστε επίσης:

Τα… λόγια του αέρα του Ανδρουλάκη, οι κυβερνητικές συνεργασίες και αν και πότε θα στηθούν οι δεύτερες κάλπες

Οι απίστευτες «κορώνες» πολιτικών, κοσμικών και δημοσιογράφων στην κηδεία του τέως

Το αντίο με τιμές… βασιλικές και οι γελοιότητες βασιλοφρόνων βουλευτών της ΝΔ!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:45